Law Luffy'e dememiş iyi ki MF'deHasta olduğunu biliyor. Marco belki tedavi etse daha uzun yaşardı, Roger'ın iyileşmesinden korktuğu için izin vermemiş diye yorumladım.![]()
Kral panik sezdim.Kaldırmıyor nika oluşturuyor ada kadar yumruğun kütle çekimini düşün bir de wbyi, büyük eksi yedirdin kendine yine xD
Aynen reis 200-300 kiloluk WB'nin derdine düşerken ada boyutunda yumruk yedik zuhahahahahaKral panik sezdim.
WB 1 ton çeker ya. 6 metre adam.Aynen reis 200-300 kiloluk WB'nin derdine düşerken ada boyutunda yumruk yedik zuhahahahaha
Bizim avanak hissetmez oda nadir yapıyor ona o işi gözlem hakisinide katakuride gosterdi sonra unutturdukoskocaman yonkou gaban gibi güçlü birini yanındayken hissetmiyor.
gaban shankın kardeşini(seri umrumda olmadığı için adını ezberleme ihtiyacı hissetmedim) hissedip geliyor bizim yonkou yine hissetmiyor. sıçtık sıvıyoruz
Oda bir sey uydurur onakoskocaman yonkou gaban gibi güçlü birini yanındayken hissetmiyor.
gaban shankın kardeşini(seri umrumda olmadığı için adını ezberleme ihtiyacı hissetmedim) hissedip geliyor bizim yonkou yine hissetmiyor. sıçtık sıvıyoruz
Sen 2 gün önce o büyülü çember ile ışınlanan kadimler ile çarpışmadın mı reis, hemen unutmuşsun. Elbaf'ın başında da Big Mom'ın kim olduğunu unutmuştu. xD