Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1139: Dağ Yiyen

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 121 74.2%
  • Orta

Kullanılan: 27 16.6%
  • Kötü

Kullanılan: 15 9.2%

• Kullanılan toplam oy
    163
Endişelenince terlemesi bence daha olası yardım etmek istiyor yaşlı olduğu için gidemiyor bu onda stres oluşturur.İlk defa duyarsın çünkü yıllardır bu şekilde söylendi Ray 2 dakika da Kizaru karşısında zorlanmaya başladı.

Mantıken düşünürsek Ray gibi bir adam o kadar kısa sürede o duruma düşmemesi gerekir.Her türlü hakide usta,kral hakisini saldırılarına ekleyebiliyor,bilinen bir hastalığı da yok.
Kizaru'yu sınırlarına kadar zorlayabilecek bir rakiptir Rayleigh.
zorlamasına lafım yok ama sonuçta yaş 80 yorulması çokda uçuk kaçmazki şimdi anime sahnesine baktım son saniyelerde sanki seside bi yorulmuş gibi duruyor.
Yok canım ilk değil. Seride var. İnanmakta güçlük çekebilirsin ama bazen özel bile terleyebiliyor.
özel bile terleyebiliyor derken anlamadım.

valla lokinin zincirleri çözülsün artık veya garpın zincirleri çözülsün 1140.bölümden tek isteiğim bu ikiliden birinin zincirlerinin çözülmesi bide gaban vs luffyi güzel yapmaları.

Kizaru'ya kondisyonu yetmez şu an. Nefes nefese kaldığında belliydi. Giderken kol bacak götüreceğinden kimse bu adama zoru olmadıkça saldırmaz herhangi bir amiralin denk geldi diye Ray'le ölümüne dövüşeceğini sanmam. Nerede yaşadığını bilmelerine rağmen saldırmama sebepleri budur büyük ihtimalle.
Kizaru bencede çok çok zor da olsa Ray'i yenerdi fakat benim söylemek istediğim mevzu şu Rayleigh o kadar kısa sürede yorulacaksa Kizaru karşısında o zaman Kizaru'yu nasıl ölümüne zorlayacak ?

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık