bu adam gaban>roger diyorsa doğrudur duyuru yapmak lazımWb ve Garp hariç herkes.
Yaşlı Gaban hmm Wb - Kaido ve Garp hariç herkes.
usta yapma usta üstteki ripley gibi 5 dev daha tavlar ustaYemin ederim alttaki daha iyi.
bu adam gaban>roger diyorsa doğrudur duyuru yapmak lazımWb ve Garp hariç herkes.
Yaşlı Gaban hmm Wb - Kaido ve Garp hariç herkes.
usta yapma usta üstteki ripley gibi 5 dev daha tavlar ustaYemin ederim alttaki daha iyi.
Roger ve Rayleigh katmadan öyle yazdım.bu adam gaban>roger diyorsa doğrudur duyuru yapmak lazım
usta yapma usta üstteki ripley gibi 5 dev daha tavlar usta![]()
Ray ile yenişemezler Dorry ve Brogy tarzı.Roger ve Rayleigh katmadan öyle yazdım.
gaban kardeşimiz azcık balık etli olmuş bişey olmaz :/O alttakinin göbek Oda’nın kolsuzluğundandır inşallah.
Usta sende de ufak bir Gaban alerjisi sezdim. @FrostPale ile ortak mı çalışıyorsunuz?gaban kardeşimiz azcık balık etli olmuş bişey olmaz :/
Loki hak etti. Çok ağzı bozuk.gabanı zincirlerle bağlı görürse shamrock:
![]()
Shamrock lobisi hazır mı usta ?Loki hak etti. Çok ağzı bozuk.
usta oda sensei sonda sanki azcık göbek eklemiş alerjim yok gibi şuanlık ama tasarım olarak çok daha havalı bekliyordum yalan demiyim genede enerjik olması güzel wb gibi ihtiyar değilde garp gibi yaşı büyük ruhu genç bi adama benziyor.Usta sende de ufak bir Gaban alerjisi sezdim. @FrostPale ile ortak mı çalışıyorsunuz?
Takılıyorum usta.Sen de mi? Gaban savunması için tek şahidim sensin. xD