Adam kasıntı değil diye tipi kötü algısı çekiliyor. Ilk @FrostPale başlattıAdam haftaya gömleği yırtıp kas şov yapacak. Bari sen uzun sakal tuzağına düşme. @Montana
Ben adamın hakkını verememiş diye Oda'ya laf yaptım. Güç anlamında Rayleigh gibi şov da yapar dedim. @Mewtwo Gaban duyurulduğundan beri yc3 diyor adama. Sanki seninde yc2 demişliğin vardı. xDAdam kasıntı değil diye tipi kötü algısı çekiliyor. Ilk @FrostPale başlattı
Sakalı fazla bırakmış diye 2022 Arda Turan kondisyonunda muamelesi yapılıyor adama. Ray’de karaciğer falan hepsi iptaldir şu an. Koşu yarışı yapsalar Gaban alır.Adam kasıntı değil diye tipi kötü algısı çekiliyor. Ilk @FrostPale başlattı
hayallerAdam haftaya gömleği yırtıp kas şov yapacak. Bari sen uzun sakal tuzağına düşme. @Montana
Yc2 ile sağ kol arası çok fark yok. King ve Queen gibi yakın seviyelerdir Ray ile.Ben adamın hakkını verememiş diye Oda'ya laf yaptım. Güç anlamında Rayleigh gibi şov da yapar dedim. @Mewtwo Gaban duyurulduğundan beri yc3 diyor adama. Sanki seninde yc2 demişliğin vardı. xD![]()
Miyata Ichiro bu yoruma haha attı.Yc2 ile sağ kol arası çok fark yok. King ve Queen gibi yakın seviyelerdir Ray ile.
Ray ve Gaban güncel hiçbir sağ veya sol kola kaybetmez bence, adamlar efsane statüsünde.Yc2 ile sağ kol arası çok fark yok. King ve Queen gibi yakın seviyelerdir Ray ile.
King'i tek parmakla döverler mesela...Ray ve Gaban güncel hiçbir sağ veya sol kola kaybetmez bence, adamlar efsane statüsünde.
Usta Roger ve tayfası farklı.Diğer çakma korsan tayfalarıyla kıyas yapmayalım lütfen...Yc2 ile sağ kol arası çok fark yok. King ve Queen gibi yakın seviyelerdir Ray ile.