Zoro savunuyorlar, çekingen şekilde dofy savunuyorlar falan xdZamanında iki yonkoya aldıranlar vardı tüm hükumeti. Şimdi nerede ve ne yapıyor acaba o arkadaşlar
Zoro savunuyorlar, çekingen şekilde dofy savunuyorlar falan xdZamanında iki yonkoya aldıranlar vardı tüm hükumeti. Şimdi nerede ve ne yapıyor acaba o arkadaşlar
Naruto'nun sonunun beğenilmeme sebeblerinden birini söyledim sadece. Meyve olayı da kullanıcı ölünce başkasının yiyebileceğini biliyorduk zaten. Meyvenin aniden değişilmesi konusuna katılıyorum ama.Luffy’den önce mehdi tarzı lastik meyvesi kullanıcıları olması fikrine bile köpürüyordu millet. Düşün üstüne meyve çok farklı bir şey çıktı. Bayağı eski yıllardan bahsediyorum, genel op kitlesi değişti.
Hala aramızda dolaşıyorlar, bu endişe verici bir durumZoro savunuyorlar, çekingen şekilde dofy savunuyorlar falan xd
2 Yonko tayfası hükümeti yok eder diyordu Yonkocu agalar?
Abi ne ikisi ne 4'ü 5'i? Hükümet öyle 2 yonko tayfası gücüne düşecek olsa Dragon bunca sene beklemezdi. Eşi dostu toplar yıkardı hepsini. Adamların elindeki en küçük birimlerden biri Seraphim. Savaş lordlarının kopyalarına sahip adamlar.Zamanında iki yonkoya aldıranlar vardı tüm hükumeti. Şimdi nerede ve ne yapıyor acaba o arkadaşlar
Hatırlayamadım,nerde vardı?Im son anda çıkmadı. Altyapısı vardı onun da zaten. Boş koltukta oturan birinin çıkması güzeldi bana göre.
upladığım konuya bak anlarsın korsanfan'ın karanlık çağlarınıAbi ne ikisi ne 4'ü 5'i? Hükümet öyle 2 yonko tayfası gücüne düşecek olsa Dragon bunca sene beklemezdi. Eşi dostu toplar yıkardı hepsini.
Altyapısı direkt hükümet. Pat diye birden çıkıp ben şunlardanım diye olmadı yani. Öyle olsaydı bile finalde olmadığı için o kadar sırıtmazdı.Hatırlayamadım,nerde vardı?