Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1138 Spoiler Yorumları

Son düşmanı Madara beklerken bir anda Kaguya çıkması olabilir. Çok kötü ters köşeydi.
IM de burada sonradan çıktı. Naruto’nun sonunu pek hatırlamıyorum ama orada da mit benzeri bir şey vardı, meyve mevzusu vs. Millet onlara giydirmişti. Yıllar önce OP sonu da benzer şekilde biter dedim linç yedim.

IM de burada sonradan çıktı. Naruto’nun sonunu pek hatırlamıyorum ama orada da mit benzeri bir şey vardı, meyve mevzusu vs. Millet onlara giydirmişti. Yıllar önce OP sonu da benzer şekilde biter dedim linç yedim.
Im son anda çıkmadı. Altyapısı vardı onun da zaten. Boş koltukta oturan birinin çıkması güzeldi bana göre.

çocuklar kütüphanedeydi ve robinde orada umarım shamrockun kafası çalışıyordurda robini gördüğü anda kaçırmak için uğraşır yoksa goroseiden hallice çıkar.

Hepimizin karasakaldan beklediği cerberus meyvesini shanksın kardeşinin kılıcına yedirmiş.
Bölümü çizerken karnını tuta tuta gülüyordur çekik şerefsiz:))))

Im son anda çıkmadı. Altyapısı vardı onun da zaten. Boş koltukta oturan birinin çıkması güzeldi bana göre.
Luffy’den önce mehdi tarzı lastik meyvesi kullanıcıları olması fikrine bile köpürüyordu millet. Düşün üstüne meyve çok farklı bir şey çıktı. Bayağı eski yıllardan bahsediyorum, genel op kitlesi değişti.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 12, Ziyaretçi: 37)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık