Şimdi sen yazınca baktım... Lan?
Şimdi sen yazınca baktım... Lan?
IM de burada sonradan çıktı. Naruto’nun sonunu pek hatırlamıyorum ama orada da mit benzeri bir şey vardı, meyve mevzusu vs. Millet onlara giydirmişti. Yıllar önce OP sonu da benzer şekilde biter dedim linç yedim.Son düşmanı Madara beklerken bir anda Kaguya çıkması olabilir. Çok kötü ters köşeydi.
Im son anda çıkmadı. Altyapısı vardı onun da zaten. Boş koltukta oturan birinin çıkması güzeldi bana göre.IM de burada sonradan çıktı. Naruto’nun sonunu pek hatırlamıyorum ama orada da mit benzeri bir şey vardı, meyve mevzusu vs. Millet onlara giydirmişti. Yıllar önce OP sonu da benzer şekilde biter dedim linç yedim.
Luffy’den önce mehdi tarzı lastik meyvesi kullanıcıları olması fikrine bile köpürüyordu millet. Düşün üstüne meyve çok farklı bir şey çıktı. Bayağı eski yıllardan bahsediyorum, genel op kitlesi değişti.Im son anda çıkmadı. Altyapısı vardı onun da zaten. Boş koltukta oturan birinin çıkması güzeldi bana göre.
2 Yonko tayfası hükümeti yok eder diyordu Yonkocu agalar?Dünya hükümeti çok güçlü. Devrimcilerin işi çok zor baya müttefik lazım.
Zamanında iki yonkoya aldıranlar vardı tüm hükumeti. Şimdi nerede ve ne yapıyor acaba o arkadaşlarDünya hükümeti çok güçlü. Devrimcilerin işi çok zor baya müttefik lazım.