O kişi Imu'nun kendisiydi bence. Oda bu Gunko ve ok muhabbeti üzerinden yine gizem kasmaya çalışıyor gibi zaten kıza bir cübbe giydirsek Imu silüeti oluyor. Garling'e bile köpek çekilen ortamda Gunko'nun yeri yoktur. Gerçi Gunko Imu'nun kuklası veya klonu gibi bir şey çıkabilir orası ayrı.Kobra ve Saboyu delen oklar Okçu Bacınin eseri olabilir mi acaba ?
Shamrock ne demek biliyorum, dövmesi var zaten kolumda. Ama hala dandik isim seçimi )Shamrock, Hristiyan mitolojisindeki "baba, oğul, kutsal ruh" üçlemesinin bir simgesi.
Üç yapraklı yonca gibi düşünebilirsin.
Baba: Figarland Garling
Kutsal Ruh: Figarland Shamrock
Oğul: Figarland Shanks
Oğulu, yani Shanks'i de Isa gibi düşünebiliriz. İnsanlar arasında dolaşan bir "seçilmiş" kişi.
İleride umarım Shanks'in tayfasını havarilere benzetmez.
Kardeş senin gittiğin yol yol değilEn soldakinde kadın güzelliği var. @Kuroro
Hiç makul gelmez eğer böyleyseGod valley
Aklıma eldeki donelerle başka mantıklı yer gelmiyor valla.Hiç makul gelmez eğer böyleyse
Valla gunkoya hayran kaldım im gibi ok atıyor kral lokiyide kevgire çevirmiş.Gunko’nun meyve yeteneği müthiş. Oda şövalyelere özenmiş belli.
Sabo’nun olayı gibi ben ejder, şövalye olmam deyip denizde kayboldu vs. diyip, öldü diye salmışlardır kesin bebek shanks’ıAklıma eldeki donelerle başka mantıklı yer gelmiyor valla.
Sanjinin olayı gibi shamrock paşa shanksı zorbalamış garlingde tınlamamış sonra roger sahip çıkmış olabilir.Sabo’nun olayı gibi ben ejder, şövalye olmam deyip denizde kayboldu vs. diyip, öldü diye salmışlardır kesin bebek shanks’ı