FrostPale Bugün 11:17 #411 shinjin dedi ki: Gizli İçerik: haroldun tipi( kırptıkları için buraya attım) Genişletmek için tıkla ... Siması Kaido'ya benziyor, özellikle sakalları. Gizli İçerik
shinjin dedi ki: Gizli İçerik: haroldun tipi( kırptıkları için buraya attım) Genişletmek için tıkla ... Siması Kaido'ya benziyor, özellikle sakalları. Gizli İçerik
beyblade Bugün 11:24 #412 shinjin dedi ki: Gizli İçerik: haroldun tipi( kırptıkları için buraya attım) Genişletmek için tıkla ... Bu adam bu tiple savaşmaya karşımıymış şimdi Jarulun Loki olayında tek kurtulan olarak anlattıklarına inanılırlık
shinjin dedi ki: Gizli İçerik: haroldun tipi( kırptıkları için buraya attım) Genişletmek için tıkla ... Bu adam bu tiple savaşmaya karşımıymış şimdi Jarulun Loki olayında tek kurtulan olarak anlattıklarına inanılırlık
FrostPale Bugün 11:25 #414 Kuroro dedi ki: Vegapunk boşuna o deneyleri yapmış. Bir Monkey D. ile bir Figarland çocuk yapsa 1000 seraphim gücünde olur. Genişletmek için tıkla ... Vegapunk'a boşa geçmiş bir ömür diyorsun yani.
Kuroro dedi ki: Vegapunk boşuna o deneyleri yapmış. Bir Monkey D. ile bir Figarland çocuk yapsa 1000 seraphim gücünde olur. Genişletmek için tıkla ... Vegapunk'a boşa geçmiş bir ömür diyorsun yani.
Reiper Bugün 11:42 #417 Kobra ve Saboyu delen oklar Okçu Bacınin eseri olabilir mi acaba ? Gizli İçerik
Mercury Bugün 11:44 #418 Dattebayo..! dedi ki: Bir şu sirk kaçkınlarına bak bir de Shanks'a. Roger iyi ki hacılamış bebeyken. Genişletmek için tıkla ... Diğer ikisinin giyiminden asillik akarken Shanks don atlet geziyor neredeyse yav. Roger da asilzade bebeği kaçırıp kendine miço yapmış zaten. :d
Dattebayo..! dedi ki: Bir şu sirk kaçkınlarına bak bir de Shanks'a. Roger iyi ki hacılamış bebeyken. Genişletmek için tıkla ... Diğer ikisinin giyiminden asillik akarken Shanks don atlet geziyor neredeyse yav. Roger da asilzade bebeği kaçırıp kendine miço yapmış zaten. :d
Alpamis Bugün 11:46 #419 Ulkiora dedi ki: Figarland family vs Monkey Family konusu ne zaman açılır. Genişletmek için tıkla ... Ben de bekliyorum olmadı ben açacam.
Ulkiora dedi ki: Figarland family vs Monkey Family konusu ne zaman açılır. Genişletmek için tıkla ... Ben de bekliyorum olmadı ben açacam.