Bölümün trsini şimdi okudum.
Gunko'nun yeteneği, Toriko'daki Ultimate Routine (En Güçlü Rutin) tekniğinin bir benzeri. Rutin tekniğinde olmasını istediğin şeye odaklanıp rakibe bunu gösteriyorsun ve rakibin korkmasını sağlıyorsun. OP'ta bunun ilk örneğini Mihawk'da görmüştük. Mihawk Luffy'e geleceği izlettirmiş, ellerini kestiği bir gelecek göstermiş, Luffy'i korkutmuştu. Gunko ise Mihawk'ın haki ile yaptığını şeytan meyvesi ile yapıyor ve rakibine geleceği gösterip korkmasını/ pes etmesini bekliyor. Üstüne de ekliyor, bunu sadece ben engelleyebilirim diyor. Haki ile bu teknik baskılanabilir veya engellenebilir mi göreceğiz. Eğer engellenemezse Haki = Şeytan Meyvesi denklemi daha net ortaya çıkar.
Luffy'e karşı başarısız olduğu için Satürn idam edildi onun yerine eski kutsal şövalye lideri olan Garling Gorosei oldu. Bu seferde boş kalan Kutsal şövalye liderliğine Shmarock geçti ve dolayısıyla kutsal şövalyeler 1 kişi eksildi. O yüzden güçlü kişileri Kutsal şövalyeliğe davet ediyorlar. Yani Luffy Elbafa geldiği için değil, Luffy Satürn'ü başarısız kıldığı için Kutasl şövalyeler Elbaf'a geldi.
Satürn'ün ölümü Luffy'e karşı başarısız olması değil. 200 yıl önce robotu imha etmesi gerekirken IM'in arkasından iş çevirip imha ettim deyip etmemesi. Saturn bu ihanet yüzünden cezalandırılıyor. Yoksa başarısızlık tüm Goruseilere birden yazar, hepsini yok etmek gerekirdi. 5 kişi 1 Akainu kadar icraat yapamadı.
Kutsal Ejderliği bilerek veya bilmeden dinamitledi E. Oda. Önce Garling gibi ırkçı bir adamı gösteriyor, sonra Yorku kutsal ejder yapıp şimdi de Loki'yi yapmaya çalışıyorlar. Kendi içerisinde çelişiyor yani. Bu da benim
GEÇENLERDE YAPTIĞIM YORUMA DAYANIYOR. Herhangi bir mantık veya bağlantı yok, sadece etiket için hikaye yazıyor E. Oda.