Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1137: Shamrock Sahneye Çıkar

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• İyi

Kullanılan: 82 75.2%
  • Orta

Kullanılan: 14 12.8%
  • Kötü

Kullanılan: 13 11.9%

• Kullanılan toplam oy
    109
Im'ın grandlinedan önceki bölgelerde olan biteni duyduğunu hiç sanmıyorum.Goroseilerde kendi inançlarıyla çelişiyor, bazı şeyler onlar için bile efsane (Nika vs) yani gerçek dışı. Sadece Im'ın emirlerini yerine getiriyorlar.Ayrıca Kuzanla peşlerine düştüler,Kuma kurtardı, vesaire vesaire.Ne yaşansa da kurtulacaklar zaten. Böyle şeyleri çok kurcalamaya gerek yok bence.Shonenlerin hepsi böyle.

Bence yaş arttıkça shonen sevgisi azalıyor.
Luffy gizlenen saklanan birisi değil, denizciler ödül posterlerini kendileri mi basıyor bilmiyorum ama isminde D. olan, lastik meyvesi kullanan ve Hasır Şapka(Imu Dev Hasır Şapka saklayan birisi) takan bir çocuk Arlong'u yeniyor ve başına ödül konuluyor. Kör göze parmak resmen, savunulacak tarafı yok.

Aokiji olayı onun kişisel merakı, Luffy'nin peşinde değildi.
Kuma olayı ise Kutsal Ejder pataklamanın sonucuydu. Yine Nika'ya bağlanacak bir tarafı yok.

Bu hükümet Ace'in hızlı yükselişini görüp onun Roger'ın oğlu olduğunu çözüyordu. Wano'ya kadar olaya uyanamamaları saçmalık başka bir şey değil.

En basitinden Luffynin poster ödüllerinde bile ismi Luffy değil Monkey D Luffy diye geçiyor buradan bile Dragon ile bağlantı kurulup çok daha önceden Aceden bile evvel tehdit görülmesi lazımdı. Acenin,Roger ile kurulabilecek hiç bir bağlantısı yoktu. Ben yazarın yerinde olsam Luffyi öldürür Aceyi Hasır Şapkaların başına geçirirdim. Acenin,Rogerin oğlu olma mevzusunu da final de açığa çıkartırdım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık