@ch3rlo Shanks yenemediği için klon abisini çağırmış.
@ch3rlo Shanks yenemediği için klon abisini çağırmış.
Sırf ikiz olayına önceden foreshadow yaptı dedirtmek için Roger’ın açtığı yaraya retcon çaktı.WB'nin yarası retcon yedi mi yemedi mi ne oldu. İkizi yara verdi deyip işin içinden çıkacak herhalde
Korsanlardan tek Teach ve Mihawk bu ikiz mevzusunu biliyor herhalde. Hatta Buggy de biliyorsa şaşırmam.
İkiz değildir amcaoğludur.Sonra da bu Figarland'lar ne kadar birbirine benziyora bağlar olayı.Aynı Vinsmoke gibi hepsinin siması birbiriyle aynıdır bak ne kadar soylu aile diye göstermek için.Sırf ikiz olayına önceden foreshadow yaptı dedirtmek için Roger’ın açtığı yaraya retcon çaktı.
Mihawk’ın MF’de “o adam ile aramdaki farkı görmek istiyorum” diyerek WB’ye saldırmasının arkasında, Kranks gibi yara verip veremeyeceğini görmek istemesi mi yatıyor? Yani kısacası Kranks ile arasındaki farkı mı görmek istedi? @Kuroroİkiz değildir amcaoğludur.Sonra da bu Figarland'lar ne kadar birbirine benziyora bağlar olayı.Aynı Vinsmoke gibi hepsinin siması birbiriyle aynıdır bak ne kadar soylu aile diye göstermek için.
Çok farklı bir bakış açısı bundan Alpamis bile yararlanır Mihawk savaşta beyazsakalı sallamadı bile der bakayım ben ne kadar çentik açacağım demiş he iyiymiş.Mihawk’ın MF’de “o adam ile aramdaki farkı görmek istiyorum” diyerek WB’ye saldırmasının arkasında, Kranks gibi yara verip veremeyeceğini görmek istemesi mi yatıyor? Yani kısacası Kranks ile arasındaki farkı mı görmek istedi? @Kuroro
Aklımda şu canlandı.Kranks nedir abi ya başka isim bulamadınız mı şu adama.