Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1134 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke hayatımdan One Piece'e dair her şeyi çıkartabilsem, sonra bir baksam 60 yaşındayken final yaptığını öğrenip okusam falan..

Adam ardından karakter uydurup duruyor. Zamanında ciddi ciddi Naruto’nun sonunu falan boklayıp OP övenlerin utanması lazım. 1000 küsür bölüm olmuş Shanks’a ikiz çiziyor.
Yok ya öyle olmuyor,hani başka yerlerde yorumları falan okuyorum da bu adam ciddi ciddi kanaat önderi gibi benimsenmiş büyük bir kitle tarafından.Ne yazarsa yazsın övmeye devam edecekler,Oda da farkında bunun para sağmaya devam edecek.
Imu neyse, dünyadan gizli bir karakter. Saklaman anlaşılabilir de kutsal şovalyelerin adı sanı nedenn 1000. bölümde anca geçiyor? Yanık izli adam aynı keza. Bunlar sonradan uydurulan karakterler benim gözümde.

Ya her şeye eyvallah da son arklara girdik dövüşecek adam kalmadı. Ne bekliyorsunuz ki illa bir kaç yeni çar koyması gerekiyordu. Teach in tayfa dışında rakip kalmadı. Shanks larla davy back figth falan yapar belki tayfa onun dışında ne kaldı. Marine tarafına bir dolu yeni koramiral çizdi ne güzel Nami, Franky, Brook için vs atacak karakter lazımdı son arclara. Imu tarafı 6 kisi mi olacak son arcta ? Usopp kimle kapışacak Mars la mı? İlla ki lazımdı o kutsal şovalyeler.

Ya her şeye eyvallah da son arklara girdik dövüşecek adam kalmadı. Ne bekliyorsunuz ki illa bir kaç yeni çar koyması gerekiyordu. Teach in tayfa dışında rakip kalmadı. Shanks larla davy back figth falan yapar belki tayfa onun dışında ne kaldı. Marine tarafına bir dolu yeni koramiral çizdi ne güzel Nami, Franky, Brook için vs atacak karakter lazımdı son arclara. Imu tarafı 6 kisi mi olacak son arcta ? Usopp kimle kapışacak Mars la mı? İlla ki lazımdı o kutsal şovalyeler.
Benim açımdan pek bir şey ifade etmiyor, eleştirsem de okurum. Ama One Piece’e kutsal kitap muamele çekenlerin de o kadar kusursuz bir seri olmadığını görmesi gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık