Montana Salı saat 16:57'de #102 Mewtwo dedi ki: Şu abla mı acaba? Gizli İçerik Bu ablayı merak ediyordum ben. Ya yaşlanmıyor kendisi ya da kızı. Genişletmek için tıkla ... Garling yaşlandıysa bunun hayli hayli yaşlanması lazım. Genç ise kızı falan olabilir.
Mewtwo dedi ki: Şu abla mı acaba? Gizli İçerik Bu ablayı merak ediyordum ben. Ya yaşlanmıyor kendisi ya da kızı. Genişletmek için tıkla ... Garling yaşlandıysa bunun hayli hayli yaşlanması lazım. Genç ise kızı falan olabilir.
William cutting Salı saat 16:59'de #103 Montana dedi ki: Garling yaşlandıysa bunun hayli hayli yaşlanması lazım. Genç ise kızı falan olabilir. Genişletmek için tıkla ... Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz.
Montana dedi ki: Garling yaşlandıysa bunun hayli hayli yaşlanması lazım. Genç ise kızı falan olabilir. Genişletmek için tıkla ... Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz.
Montana Salı saat 17:02'de #106 William cutting dedi ki: Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Stussy yaşlı değil ki, genç. Shakky gibi olabilir ama istisna.
William cutting dedi ki: Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Stussy yaşlı değil ki, genç. Shakky gibi olabilir ama istisna.
Trafalgar Law Salı saat 17:03'de #107 Dattebayo..! dedi ki: Sarar @Trafalgar Law Genişletmek için tıkla ... Bunun tasarım rengini de pembe yaptılar ya şimdi benimki Nusjuro'yu görünce Doff'un pembiş kürkünü hatırlar, ona da çeşitli ameliyatlar yaparız. 🫳
Dattebayo..! dedi ki: Sarar @Trafalgar Law Genişletmek için tıkla ... Bunun tasarım rengini de pembe yaptılar ya şimdi benimki Nusjuro'yu görünce Doff'un pembiş kürkünü hatırlar, ona da çeşitli ameliyatlar yaparız. 🫳
Mike Salı saat 17:06'de #108 William cutting dedi ki: Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Euron Greyjoy dedi ki: @Mike Yeni karakter yükleniyor... Genişletmek için tıkla ... Yere niye pentagram çiziyor ki bi dendenden aç kapa yapsa gelirim ben
William cutting dedi ki: Stussy ve Shakky de yaşlı... Belli olmaz. Genişletmek için tıkla ... Euron Greyjoy dedi ki: @Mike Yeni karakter yükleniyor... Genişletmek için tıkla ... Yere niye pentagram çiziyor ki bi dendenden aç kapa yapsa gelirim ben
Mewtwo Salı saat 17:08'de #109 Oda kadın düşmanı olduğu için maalesef bu kadını da nerfleyecek bir şekilde. Reiju gibi aslında iyi kalpli, merhametli birisi çıkabilir. Kayıp Shanks’ı özleyen ablası çıkabilir. @Montana @Kuroro
Oda kadın düşmanı olduğu için maalesef bu kadını da nerfleyecek bir şekilde. Reiju gibi aslında iyi kalpli, merhametli birisi çıkabilir. Kayıp Shanks’ı özleyen ablası çıkabilir. @Montana @Kuroro
Bogeyman Salı saat 17:10'de #110 Montana dedi ki: Güçlü kadın karakterlere bir yenisi daha mı eklenecek? Gösterilmeden lobisine çöken var mı, taze geldi. @Bogeyman @Kuroro @artyomdh https://twitter.com/i/web/status/1869002285315244526 Genişletmek için tıkla ... Kadınlarla işimiz yok
Montana dedi ki: Güçlü kadın karakterlere bir yenisi daha mı eklenecek? Gösterilmeden lobisine çöken var mı, taze geldi. @Bogeyman @Kuroro @artyomdh https://twitter.com/i/web/status/1869002285315244526 Genişletmek için tıkla ... Kadınlarla işimiz yok