Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1133 Spoiler Yorumları

Geçen ark saul’un yaşadığını söyledin ve o zamandan beri zaten buluşacaklarını biliyorduk. Bu olayı inanılmaz büyük bir olaymış gibi niye bölümlere yayıyorsun? Robin için büyük bir buluşma olabilir ama okuyucunun zerre ilgisini çekmiyor. Koca bölümü bu buluşmaya mı ayırdın?

Geçen ark saul’un yaşadığını söyledin ve o zamandan beri zaten buluşacaklarını biliyorduk. Bu olayı inanılmaz büyük bir olaymış gibi niye bölümlere yayıyorsun? Robin için büyük bir buluşma olabilir ama okuyucunun zerre ilgisini çekmiyor. Koca bölümü bu buluşmaya mı ayırdın?
Dostum bilmekle görmek aynı şey değil her bölüm aksiyon bekleyemeyiz bence bu bölümde sorun yok robin ve saulu beraber mangada görmek isterim 1-2 bölüm varsın ayırsın duyguyu iyi verirse ne güzel

Şaka bir yana Saul’un yaptığı tam bir vefasızlık örneği. Hiç olmasa Robin’e ölmediğinin haberini çok daha öncesinden verebilirdi. Paşam ona bile tenezzül etmemiş. İnsan bari bir haber verir.

Robin’in yerinde olsam yüzüne bile bakmam. Ancak kurgu diye şimdi ağlayıp, gülüşüyorlar.

Bonney-Kuma kavuşmasından sonra Robin-Saul karşılaşması -çok daha eski bir olay olsa da- beklenen etkiyi vermedi bana göre. Zamanlama da pek olmadı gibi.

Anlamadığım nokta Saul ölmemişse neden Robin'e bunca zamandır bir haber vermemiş? İllaki bizimkilerin Elbaf'a gitmesi mi lazımdı? Ben Robin'in yerinde olsam Saul'a tekme tokat dalarım...
Onu övüyor saul da, bütün dünya hatta devrimciler bile onu ararken kacmayi basarmis, izini kaybettirmis birisi.

Hikaye gidişatı olarak katma değeri olan bir bölüm değildi, ancak sakin bir bölümün olması iyi oldu. Uzun metni okerken rahatlamış hissettim, Luffy'nin yonkou koltuğundaki duruşu daha sert olmalı diye düşünüyorum. Luffy, bildiğimiz gibi kalmalı ama unvanın verdiği ağırlığı hissetmeliyiz diye düşünüyorum.

Jump'un kendi arası varmış, sonrasında devam edecekmiş.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 17, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık