Sanji zaten kendisine sovmesini isterOP'ta gördüğüm en tatlı hatun be. Sanji'ye sövse gıkım çıkmaz valla
Sanji zaten kendisine sovmesini isterOP'ta gördüğüm en tatlı hatun be. Sanji'ye sövse gıkım çıkmaz valla
eleştir eleştir nereye kadar, bir değişiklik yapıp olaya pozitif bakayım dedim bu sefer.Bu adam çok değerli adam bukadar iyimser yorum görmeyeli oldu
Orada büyük ihtimalle gerçekten sağlık sorunlarından falan bayıldı ama robini üzmesinler, ağızlarından kaçırmasınlar diye çevresindekilere öyle söyledi. Diğer türlü oda için bile kötü yazarlık.Oda'ya Mektup. Saul bayıldı dedikten 2-3 hafta sonra "bayılmamış numara yapmış" diyen sevgili Odacağım. Sen nasıl bir sadistsin. bundan ne tür fantezi alıyorsun. Odacığım ringe of power ile mi yarışmak isiyorsun kötü senaryo yazımında anlamadım ki. Acaba ölsen senin yerine oradaki diğer çalışanlar daha iyi mi yazar . Bir de öyle deneyelim Oda. Bir ölsene, bir şey deniyeceğiz.
Robin-Chwan var işin içinde yalandan bir kaç gözyaşı dökerSanji ağlıyor mu merak ediyorum böyle durumlarda ağlamıyordu diye hatırlıyorum örneğin Going Merry'e veda ederken.
Sadakat deyince bizim kaptan! Azıcık hayatını kurtaranın hayatını koruyor. CanluffyRobin olmasa Luffy nalları iki kez dikmişti. Bir kez kumun içinden çıkardı aldı bir kez de Croco'nun zehrinin panzehirini verdi.
Hayatını kurtarmaya bile gerek yok. Bir parça et yeter bunun içinSadakat deyince bizim kaptan! Azıcık hayatını kurtaranın hayatını koruyor. Canluffy
işin içinde karı yoksa tek damla gözyaşı dökmez o. Going Merry dişi olsa ona bile yürürdü abaza.Sanji ağlıyor mu merak ediyorum böyle durumlarda ağlamıyordu diye hatırlıyorum örneğin Going Merry'e veda ederken.
Emin misin?işin içinde karı yoksa tek damla gözyaşı dökmez o.