Lufi'yi kandırmak zor olmasa gerek. Loki Lufi'yi kandırmıştır ve çoktan serbest kalmıştır. Lufi'nin git şunu bunu yok et benim için demesine imkan yok. Peki Loki karşılığında ne verdi, vermedi, verecek ya da vermeyecek? Burada bir kandırmaca var kesin ve bu da arkın gidişatını belirleyecektir ama Loki'nin düşman olması, en azından uzun vadede düşman olması pek zor.luffy'nin loki'yi serbest bırakmak için sebebi yok saklamış olsada aşağıda ne yaptığını. Serbest kalır ve elbaf'ın altını üstüne getirirse az çok seneryo belli. Tahmin ama böyle olursa loki'nin tayfa üyeleri veya ona yakın kişiler belkide hasır şapka tayfasına power aldıracak kişilerdir. Diğer taraftan seneryo daha farklı yere evrilebilir ama loki bir şekilde içinde şimdilik.
Sen yine iyi düşünmüşsün. Müthiş bir yazar var önümüzde. Böyle bir yazar olduğunu düşünürsek Robin'in babası Saul bile çıkabilir. Şaşırmam. Adam canı ne isterse onu yazıyor sonuçta.En büyük aday Ben Backmen, bence.
Luffy'nin Hannuman'dan esinlendiğini Oda zaten açıkça söylemişti. Road to Laught Tale kitapçıklarından birinde yazmıştı.Luffy kimdir Teori!
4 kemer gifi mi? Bu adamlar Shanks vs BB ya da Dragon vs Akainu gibi şeyler olduğunda ne gifi atacak çok merak ediyorum.Redon tek seferde 4 tane kemer gifi atmış bölüm kötü çıkarsa fena linç yer. @Montana