Wano'nun başlangıcı kötüydü zaten.Bölümü beğendim, çizimler çok iyi olmuş. Elbaf benim için Wano'dan daha iyi başladı.
Wano bataklık gibiydi zaten. Sevilecek yanı yok. Burası cennet gibi veya huzurlu sakin bir kasabayı andırıyor. Onca zihin yoran değişik tasarımlardan sonra ilaç gibi geldi. Ortam da güzel. O her zamanki saçma sapan olay örgüsü yerine, bizimkileri dostça karşılayan bir ekip var karşımızda. Alışık olmadığımız bir durum. Road hariç bütün ada dostumuz, arkadaşımız. Gereken saygı, sevgi gösteriliyor. Luffy ve diğerleri hak ettikleri tepkileri görüyorlar. Sonunda Luffy’i 4 imparatordan biri olarak ciddiye alıyorlar, zaten olması gerektiği gibi. Hani onca badire atlatıp, sonunda evine dönersin, evdekiler seni karşılarlar, o anda içini bir huzur kaplar ya, işte okuyucunun hissettiği bence bu.Bölümü beğendim, çizimler çok iyi olmuş. Elbaf benim için Wano'dan daha iyi başladı.
Yani son sayfadaki gizeme gerek var mıydı bilmiyorum. Adada neden uzun süre kalınmaması durumundan bahsediyorum. gerçi daha henüz Thor ve Odin göndermelerini de görmedik. Oda'dan bir Enel'i tekrar çıkarmasını bekliyorum. Şu elbaf ile Fairy Vearth ülkesini birleştir gözünü seveyim.BM o kadar uzun süre kalmadı. bir kaç yıl. burada uzun süre kalmaktan kasıt ney onu da bilmiyoruz. kime göre neye göre? devler normal insanlarda kat kat daha uzun yaşıyor. onlara göre mi uzun?
ayrıca luis arnot bu hikayenin tamamını anlatan gelecekten biri olabilir mi? geniş planda ana kapısı ve merdivenle çıkılan ikinci bir girişi olan kale gibi bir yapı vardı acaba girilecek mi oraya. oda maşallah kaç bölümde kaçar tane şehir manzarası verdi. eli bollaştı bir anda.
Aslında devler uzun yaşamıyor, Elbaf'ın zamanı yavaş akıyor. Güzel teoriymiş beğendim.Uzun süre kalmayın durumunu "yıldızlararası" filmindeki zaman muhabbetine bağlayacak.
Arada bir yazarım, bu notum da kalsın. İleride alıntılarım.