Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1131: Ölüler Aleminden Loki

Bölüm nasıldı?

• İyi

Kullanılan: 61 55.0%
  • Orta

Kullanılan: 38 34.2%
  • Kötü

Kullanılan: 12 10.8%

• Kullanılan toplam oy
    111
Nika Oda tarafından nerflenmeyip Kaido dövüşündeki gibi dövüşse böyle olmuyordu. İkinci dövüşte nerf yemeyince tek atıp bir köşeye fırlattı Kizaru'yu zaten.
Kizaru tek yemedi, Vegapunk’u öldürünce saldı kendini. Vivre Card bilgisi geldi Vega’yı öldürdükten sonra duygusal sınırını aştı diye.

Kizaru tek yemedi, Vegapunk’u öldürünce saldı kendini. Vivre Card bilgisi geldi Vega’yı öldürdükten sonra duygusal sınırını aştı diye.
Sabo da yaşıyor mesela o vivre card'a göre. Mental nerf'e okeyim, ama sırf o nerf yüzünden olmadı olanlar. Kizaru ilk dövüşte de Nika'ya dokunamadı. Nika (Kaido dövüşünde bile yaşamadığı bir şekilde) kendi kendini tüketti sadece.

Beklenmedik ara doğrulandı gibi. Tam kaç hafta söylenmedi ama bu hafta spoiler gelmeyeceği kesin sanırım
Açıklama 12-13 saate gelir dediler, umarım Oda'nın sağlığı yerindedir:a:

Son düzenleme:
Oda nin sağlıgi kimim umrunda. Serinin zaten içine etti spoiler gelmiş gelmemiş hiç umrumda değil son 3 bolu mu de okumadım merak dahi etmiyorum

Valla Oda ölürse One Piece’i bırakırım. İlla ki serinin sonunu görmeme yok. One Piece, Oda’nın bir eseri sonuçta. Tutup başka biri yazmaya kalktı mı benim için o seri bitmiş demektir. Seriyi bunca zamandır takip ettiğime bakmam ani bir şekilde bırakırım.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 8, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık