Law ölür Kid Luffy’nin WBsi olur.Onu zaten Oda yaptıracak ileride, bana gerek yok.
Law ölür Kid Luffy’nin WBsi olur.Onu zaten Oda yaptıracak ileride, bana gerek yok.
Siz Zoro’cular bu Law’dan ne istiyorsunuz bu kadar, her muhabbetin arasına katıyorsunuz yav. Luffy’cilerde olan Kid korkusu gibi Zoro’cularda Law korkusu mu var?Law ölür Kid Luffy’nin WBsi olur.
Usta bana göre Law ölmek için yaratılmış karakter. Garezim Law’ın tayfadan fazla işlenmesi. Bir sürü karakter arka planda kaldı Oda yüzünden. Kid işlenmeliydi.Siz Zoro’cular bu Law’dan ne istiyorsunuz bu kadar, her muhabbetin arasına katıyorsunuz yav. Luffy’cilerde olan Kid korkusu gibi Zoro’cularda Law korkusu mu var?
20 senedir seriyi beş senede bitireceğim diyen adamın sözünü fazla ciddiye alıyorsunuz.Şu kısım Ana karakteri Akainu olsaydı Oda da öyle yapacaktı. 1 yıl içinde bitirirdim diyor Ana Karakter Akainu için. Zaten ayda bir bölüm çıkarıyor. 20 bölümden kısa süren manga okurduk.
Ben mangaka olsaydım ben de Kizaru'yu daha güçlü çizerdim. Kid'i de.Big Mom’ı bu kadar rezil etmezdim, daha güçlü çizerdim.
Kizaru Nika yendi daha ne kadar güçlü çizeceksin adamı?Ben mangaka olsaydım ben de Kizaru'yu daha güçlü çizerdim. Kid'i de.
Montana Piece'de yendi, One Piece'de değil.Kizaru Nika yendi daha ne kadar güçlü çizeceksin adamı?
Valla Kizaru’nun McDonalds servisi olmasa Luffy ölüydü bu arc. Kizaru hareket edebiliyordu, Luffy hareket edemiyordu. Kazanan Kizaru açık ve net.Montana Piece'de yendi, One Piece'de değil.
Nika Oda tarafından nerflenmeyip Kaido dövüşündeki gibi dövüşse böyle olmuyordu. İkinci dövüşte nerf yemeyince tek atıp bir köşeye fırlattı Kizaru'yu zaten.Valla Kizaru’nun McDonalds servisi olmasa Luffy ölüydü bu arc. Kizaru hareket edebiliyordu, Luffy hareket edemiyordu. Kazanan Kizaru açık ve net.