F. mlm X v. 17 Eki 2024 #481 Loki'nin çizimini çok daha farklı bekliyordum. Kollar yukarıya doğru açık bilekten zincirli bacaklar birbirine bağlı ayakta halde olması çok daha güzel olurdu. Zoro'nun en başta bağlandığı gibi bağlansa, Loki'nin heybetini görsek çok iyi olurdu.
Loki'nin çizimini çok daha farklı bekliyordum. Kollar yukarıya doğru açık bilekten zincirli bacaklar birbirine bağlı ayakta halde olması çok daha güzel olurdu. Zoro'nun en başta bağlandığı gibi bağlansa, Loki'nin heybetini görsek çok iyi olurdu.
FrostPale 17 Eki 2024 #485 Bir Kaido girişi kadar olmasada fena olmamış. Gizli İçerik Gizli İçerik Son düzenleme: 17 Eki 2024
tserriednich 17 Eki 2024 #486 Lokiyi bi de ayakta görmek lazım. O zaman karizması var mı yok mu belli olur
aySberg 17 Eki 2024 #487 Loki’nin gözleri neden sarılmış onu anlamadım. Acaba kör mü? Shanks’in Loki’nin gözlerini kör ettiği bir senaryo çok mu ağır kaçar mangaya? Var bir hayalim! Son düzenleme: 17 Eki 2024
Loki’nin gözleri neden sarılmış onu anlamadım. Acaba kör mü? Shanks’in Loki’nin gözlerini kör ettiği bir senaryo çok mu ağır kaçar mangaya? Var bir hayalim!
artyomdh 17 Eki 2024 #490 Şekilciliğimizden ötürü Loki fanı olduk. Usta kimler var Loki lobisinde. @Montana