Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130 Spoiler Yorumları

Koldaki işareti onaylayacak kişileri gazeteyi görmesin diye ayırmış demek ki Oda, Robin hafızasını yoklayıp ulaşacak muhtemelen bu bilgiye, bakalım anlamını biliyor muymuş. Şu kendi macerası saçmalığını bırakıp yardım çağrısı geldi diye bir coşmaları lazım. Robot'un kolunda da aynı işaret olduğu için sonraki arcın fitilini bu mevzu ateşleyebilir. Ulan Oda gittin nereden nereyi bağladın yine.
 
Ana nasıl silüet göstermeden dan diye vermiş görüntüyü Odeni kaç bölüm silüet verdi. Silüet ustası bunu gösterdiğine göre arc bossu bu değil o zaman çok şaşırdım. Elbafa gelmeden kralı silüet dan diye gördük orochiyi bile silüet göstermişti.
Loki şekilden şekile girebilen bir şey çıkabilir ya da ona benzeyen biri prensi yerine ceza falan çekiyordur. Hatırla güya vegapunk da dan diye ortaya çıkmıştı. Sonra bir tane daha tam şaşırıp nerden çıktı bunlar derken şaaak bi vegapunk daha salmıştı oda.
 
Loki Pis pis sırıtıyor. D cıkar şimdi bu :oleyo2: O değil de Luffy cücük gibi kalmış. Parmağının tanesi kadar boyu var resmen. Sonraki bölümler perspektifin içinden geçecek Oda reis
 
Lokiyi beğendim , Elbafı da beğendim de abartacak bir beğeni değil .Çift sayfaları tek seferde yan yana görmek lazım, daha mest eder gibi. Bu Loki harbi önemli karakter olacak tasarımdan belli. Luffy nin yeni kankası hayırlı olsun
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 30, Ziyaretçi: 43)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık