Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1130: Lanetli Prens

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 88 68.8%
  • Orta

    Kullanılan: 24 18.8%
  • Kötü

    Kullanılan: 16 12.5%

  • Kullanılan toplam oy
    128
Shanks'ın Elbafda düşünüldüğü gibi bir hakimiyeti yoktur, Elbaf Shanks'ın bölgesi falan değildir. Shanks gelip takılıyodur o kadar. Koskoca Elbafda tek yonkuo level adam Loki değildir, 2 3 tane daha sağlam adam vardır. O kadar savaşçılar mekanı dendi, en zor çökülecek adanın mantıken Elbaf olması gerekir. En güçlü tayfa olan Shanks tayfasının bile gücünün yetmemesi gerekir.
 
Oda'nın silüet-gerçek uyumsuzluğunun aslında mantıklı bir açıklaması var. Birisi, henüz görmediğimiz bir karakteri anlatıyor. O sırada dinleyen karakter kimse, biz aşağı yukarı onun kafasında canlanan silüeti görüyoruz. Mesela schibukailerden bahsedilirken "Mihawk kadar güçlü 6 kişi daha mı var?" gibi bir soru çıkmıştı tayfadan. O sırada gördüğümüz silüetler, elinde kılıç tutan 7 kişiydi. Tayfa schibukaileri ilk gördüğünde kafalarında canlandırırken Mihawk'tan yola çıktılar.

Lola ilk defa Loki'den bahsettiğinde Nami, Carrot falan yıkanıyorlardı banyoda. Lola Elbaf prensi deyince Nami de "vay be, prens ha?" gibi bir tepki verirken silüeti görüyoruz. Lola'yla evlenmek isteyen, dev bir prens => Kafasında prens tacı olan, elinde evliliği temsil eden bir çiçek olan dev bir silüet canlanmış kafalarında.

Bence bu yazarlık noktasında güzel bir yaklaşım. Silüeti olabildiğince belirsiz bırakıyor ki okuyucunun hayal gücüne de yer kalsın.

 
Luffygili oyuncak eve kapatan eleman aynı şeyi kid için yapmış mıdır merak etmedim değil yine bir kafeste kid görüntüsüyle karşılaşabiliriz
Nede olsa elemanın fetişi var sırf onun için bile o tayfayı kurtarabilir. 🤔🤔

Bölüm için söylenebilecek birşey varsa oda işler büyük olacak gibi.
Bu loki gözleri kapalıyken lolaya evlenme teklif etmiş olabilir başka bi mantıklı açıklama yok gibi 🙅
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 38)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık