Aynen huzur istiyor o yüzden koşa koşa Mf savaşına geldi. Yemeyin şu retconları dedim size o kadar.Adam elini kana bulamak istemiyor zorla birilerinin kellesini aldırtacaklar. Adam huzur istiyor.
Adam gelmese savaş lordluğu ünvanını alacaklar denizciler peşine düşecek. Herif denizci öldürmekten sıkıldığı için savaş lordu olmuş.Aynen huzur istiyor o yüzden koşa koşa Mf savaşına geldi. Yemeyin şu retconları dedim size o kadar.
Twitterda ana bacı sövdüğüm adam dava açacağını söylediğinde yaşadığım ufak çaplı panik @KuroroAdam gelmese savaş lordluğu ünvanını alacaklar denizciler peşine düşecek. Herif denizci öldürmekten sıkıldığı için savaş lordu olmuş.
Şu hallere bak tüm Figarland ailesini rezil ediyor yazıklar olsun. Sırtımızda bir kambur oldu bu adam.Twitterda ana bacı sövdüğüm adam dava açacağını söylediğinde yaşadığım ufak çaplı panik @Kuroro
Loki normal biri değil, babasını öldürecek kadar hırslı. Kendinde de sıkıntı var yani.Size bir şey diyeyim mi Loki’ye lanetli prens denmesinin sebebi bence Loki’nin gözlerindeki anormalliğin doğumundan beri var olması. Yani Loki’nin gözleri sargılı ya işte o sargıların sebebi Loki’nin gözlerindeki anormallik. Bu anormallik de Loki’nin doğumundan beri var. Loki’nin gözlerindeki o sargılar sonradan olmadı. Loki daha doğar doğmaz babası tarafından o sargılar takıldı.
Yani Loki’nin gözlerindeki anormallik doğduğu andan beri vardı. Ve devler Loki’ye daha çok küçük yaşlarında lanetli prens ismini verdiler.
@Smoker
Buna 2. Doflamingo diyebilir miyiz. Doflamingodan kastım dof babasını ejderlikten çıktığı için öldürme değil o tarz geçmiş değil demek istediğim hem babasını öldürdü hem zincire bağlı hemde doffy gibi dilini sallıyorLoki normal biri değil, babasını öldürecek kadar hırslı. Kendinde de sıkıntı var yani.