Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1129 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy kendini kısıyor demedim. Oda Luffy'i kısıyor dedim. Türkçe okuma anlama bunlara ağırlık ver güzel kardeşim.
Haklısın hakisinin daha baskın gelmesiyle Kaido'yu havada tekleyen adam Luffy. Egghead'te bu Luffy'i göremedik, Luffy istese üstündeki goroseilerle birlikte adayı yok edecek güce sahip ama mangaka Wano'nun aksine Egghead'te asla böyle bir hissiyat vermedi. Saçma sapan bir şekilde goroseileri savuşturup kaçırttı adamı.
 
Oda bambaşka bir keyif alıyor teori tayfayı patlatmaktan. Her seferinde ufak yemler atıyor, çok derin şeyler bekleyip bir şey yakaladık sanıyoruz ve patlıyoruz. Devlerin gemisi çok hızlı, öyle böyle hızlı değil yazdı 2 3 bölüm önce ve gemi daha Elbaf kıyısına varamamıştı. Dedik bu güneş tanrısı çakması reiste bir şey var, ışınlayabiliyor falan herhalde insanları. Gitmiş über süper hızlı karga ve uyutan sis diye bir şey eklemiş bu bölüm :confused:
 
Luffy i bu guc seviyesiyle yonkoulugu haketmedigini dusunursek sayet teach tam olarak ne yaptida yonkoulugu aldi? Karakterin ciddidiyeti, acimasizligi bize daha cazip geliyor herhalde. Eglenceli saklaban deli dolu olunca title'in degeri dusuyor olsa gerek 🙂
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 4)

  • Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık