https://www.korsanfan.com/konu/1127-oengoerues.11767/post-2934172 Yetişmiş.Bu adam bu işi biliyor.
Senlik bir olay değil zaten örnek lütfücülerle ilgili. Şunun tersi Zoro için olsa neler yazmışlardı şimdiye xDSeviyesinde değilim. Elephant saldırıları gear 3 saldırı ismi sen de biliyorsun. Yoksa gemiye de g4 açıyor bu mal zaten.
G3 olsa çoktan spoiler'ı düzelten çıkardı. G4'tür ama merak ettim nasıl bişey attı. Görsel çıkınca anlaşılır.
Üçü dördü boşver sonuç olarak Luffy yetişmiş mi yetişmiş.Artı yazdı.Senlik bir olay değil zaten örnek lütfücülerle ilgili. Şunun tersi Zoro için olsa neler yazmışlardı şimdiye xD
Luffy görünsün zaten artı yazıyor bize. Kaybolan ve neredeyse panellerde bile gözükmeyen Zoro ile karıştırdınız herhalde ana karakter Oda torpili Gebeşi. Hep zamanında yetişmiştir olaya, canım ana karakterim.Üçü dördü boşver sonuç olarak Luffy yetişmiş mi yetişmiş.Artı yazdı.
O derece diyorsunÜçü dördü boşver sonuç olarak Luffy yetişmiş mi yetişmiş.Artı yazdı.
Hı hı, hep ondanSanji'nin İfrit kullanmasının nedeni Nami'yi aslanın korkutmasıdır, korkutması üzerine Sanji aslana ölümü hak ettiğini söylemiş. Sanji direk bitirmek istemiş güçlü bir saldırı yaparak. Buradan Sanji'ye eksi yazmaz.
Duydum ki Zoro maske takıyormuş, kaybolma alışkanlığına yeni bir sayfa mı açacak yoksa?O derece diyorsun
Ben Sanji fanı değilim, spoilerda ne yazıyorsa onu yorumlayıp yazdım. Herkes sıralamış bizimkileri ama bazıları hayallerini yazmış sadece Luffy>Zoro>SanjiHı hı, hep ondan
Sanji yerine Yamato gelir zaten, Yamato’dan umutluyum ben. Boşa çıkarma bizi YamatoooBen Sanji fanı değilim, spoilerda ne yazıyorsa onu yorumlayıp yazdım. Herkes sıralamış bizimkileri ama bazıları hayallerini yazmış sadece Luffy>Zoro>Sanji
Usopp'u verelim Elbaf'a Yamato'yu alalım.Sanji yerine Yamato gelir zaten, Yamato’dan umutluyum ben. Boşa çıkarma bizi Yamatooo