Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1127 Spoiler Yorumları

Yok be amma abarttın gear3 falan değildir pistoldur düz attığı pistol wip 🤭
Seviyesinde değilim. Elephant saldırıları gear 3 saldırı ismi sen de biliyorsun. Yoksa gemiye de g4 açıyor bu mal zaten.

G3 olsa çoktan spoiler'ı düzelten çıkardı. G4'tür ama merak ettim nasıl bişey attı. Görsel çıkınca anlaşılır.
 
Bu kızdaki agro çekme neden bu kadar yüksek. Yanlışlıkla kediciği üstüne çekmek nedir ya? Usop malıyla karşılaşmasa yine kendi kendini idare edebilecekmiş. Lan Usop bi işe yara ya.
 
Kırk yılda bir Luffy-Zoro-Sanji üçlüsü tayfadan ayrı şekilde az buçuk bir macera yaşamış, onu da Nami ve Usopp sümüklüsünü çizeceğim diye göstermemiş. Zoro-Sanji sataşması ve Luffy’nin kafa açmasına 20 sayfa ayırsa şundan bin kat daha keyifli olurdu.
 
Duvar kırmaktan bahseden yok bro. Akainu'ya yaptığı saldırı adayı deniz seviyesine kadar ortadan ikiye ayırdı ve sen bu saldırıya dandik çekiyorsun.

Laf ile bir şeyler anlatılacak durumu çoktan aşmışsın.
WB'nin birebir saldırdığı koramiraller hayatta, Akainu da kırık ya da herhangi bir hasar yok, Karasakal ve tayfasında bir hasar yok. Adayı deniz seviyesinde kırdı, hımm büyük iş yapmış gerçekten.

Şu seride en kolay iş o dediğin işi yapmak. Eğer o saldırı Akainu'yla kalıcı bir hasar bıraksaydı dediğinizin bir anlamı olurdu. Kimse hasar görmemiş ama ada yok olmuş çok da tınnn. Luffy de Doflamingo'yu son yumruğuyla yere çiviledi. Açtığı delik devasa boyutta bir delik peki Doflamingo da hasar olarak ne var? Hiçbir şey sadece bir süre bayıldı. Ne bir kırık ne bir uzuv kopması ne bir kalıcı hasar var. Yapılan saldırıya yapılan yıkıma bakarsan Doflamingo'nun bütün kemikleri kırılması gerekirdi.

Luffy'nin Cracker'e yaptığı son saldırıyla adanın bir ucundan öteki ucuna uçtu adam. Onca dağa taşa ağaçlara binalara çarpa çarpa uçtu. Seride bir rakibe yaptığı saldırıyla en uzağa uçuran başka bir saldırı yoktur. Cracker bu saldırı sonrası bayıldı bir iki dişi kırıldı başka ne var Cracker de?

Yani abartmayın kardeşim, yapılan saldırı kişiye kalıcı hasar bırakmadığı sürece çok övünülecek bir tarafı yoktur.
 
Gören de Sanji haki zengini sanar ya. Gözlem dışında bir numarası yok onu da zaten doğru düzgün kullanmıyor. Queen dövüşünde bile genler üzerinden gidildi haki yerine. King'i bu yüzden gömeceksen önce kendi fanı olduğun karaktere bir bak.

Kaido önüne geleni tayfaya katıyor zaten bunun King'in seviyesiyle ne alakası var? King Kaido'nun ilk tayfa üyesi, yanında büyümüş aralarında ki bağın özel olduğunu anlamak bu kadar zor değil. Kafanda kurduğun senaryolar yerine biraz mangaya okusan iyi olacak.
Sorun da orada zaten, Sanji Haki zengini olmadığı hâlde bile şu anda King'den üstündür. Herifin öyle bir derdi yok kız peşinde koşuyor. Eğer güç arayışında olsaydı. Sürekli antrenman yaptığını görürdük. Kademe kademe güç basıyor Oda. Wano arcında gen aktivasyonunu gördük bakarsın bu arc Haki seviyelerini artordıklarını görürüz. Hepsini bir anda verirse ilerideki arclarda nasıl karakterlerin gelişimini göreceğiz?



Mangayı en baştan açtım tekrar okuyorum zaten.
 
Yonkou tayfası kedi/aslanı zor indiriyor diye laf yapılıyor. Yapmayın etmeyin arkadaşlar, Shanks denilen Yonkou deniz kralına kolunu kaybetti.
Bariz şekilde bizim tayfa daha güçlü. Oda'nın bize verdiği mesajı anlamak lazım.
 
Adam King'e soyu dışında bir şeyi yok diyor, sonra Germa geni övüyor... Sırf amiralleri övmemek için Wb'nin adayı etkileyen saldırısı ile şehrin bir sokağını etkileyen saldırıyı bir tutuyor. Tamam Kata yobko seviyesi olacak dostum. ;)
Senin kişisel sorunların var galiba. Söylemleri yanlış algılamandan bunu anladım. One Piece evreninde Haki en önemli güçtür. King'in soyu dışında bir olayı yok dedim silahlanması iyi seviye bile değil, gözlem zaten yok, Kral Haki ise yakınından bile geçmiyor dedim. Sanji'nin gen aktivasyonu sonrası geldiği seviye King üstü bir seviye. Sanji'nin ayrıca sağlam bir silahlanması ve çok ileri seviye gözlemi var.

WB'nin atağını amiral kötülemek için değil Oda'nın böyle şeyleri abarttığını söylemek için yazdım. Luffy'nin saldırısı sonrası Doflamingo da bir hasar yoktur, orada sokak ada kıyaslaması yapmadım. Ne Doflamingo da ne de Akainu da kalıcı bir hasar yoktur. Kayaları dağları adaları yıkmak bu serideki en basit şeylerden biri. Rakip kalıcı hasar almıyorsa yıkılan yerlerin bir öneminin olmadığı söylüyorum ama söylemleri kendince eğip büküp yine bir şeyler uyduruyorsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 9, Ziyaretçi: 24)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık