Beğenene bak. Adamlar Loki’yi gözükmeden bitirmiş.
Beğenene bak. Adamlar Loki’yi gözükmeden bitirmiş.
Evet kesinlikle burada ''Loki aşağı loki yukarı.'' demişim.
Çatışma çıkmayacağı belli zaten, istifa fıs çıktı usta. @MontanaKolay değildi ama Sabo ve Dragon arasında yaşanacak çatışmada Sabo'nun arkasında oluruz. Olay çıkmazsa zaten Devrimci Ordusu bizimdir.
Kardeşim ne zaman Loki dedim ben Thor falan bekliyorum dedin. Loki beklediğin mesajı attık. Neden Better Call Saul’luğa soyundun şimdi?Evet kesinlikle burada ''Loki aşağı loki yukarı.'' demişim.
Bir kere adını andık diye fanı ilan eden sendin kardeşim. Konu BCS olunca senin eline su dökemeyiz biz.Kardeşim ne zaman Loki dedim ben Thor falan bekliyorum dedin. Loki beklediğin mesajı attık. Neden Better Call Saul’luğa soyumdum şimdi?
Senin çaresizlikBir kere adını andık diye fanı ilan eden sendin kardeşim. Konu BCS olunca senin eline su dökemeyiz biz.
Uyarıyla alakası yok.. Biz Devrimi en üstte tutan bir oluşumduk.. Şahıslara bağlı değildik.. ekipteki herkesin kendi hür iradesi vardı. Dragon'un doğru zamanı beklediği inancından Dragon'un devrim ordusuna ayak bağı oluyor düşüncesine doğru yaşadığım geçişte.. kendim için doğru olan seçimi yaptım.. Beni takip eden Devrimci arkadaşlar için doğru seçimi yapmam gerekiyordu.. Kolay değildi ama Sabo ve Dragon arasında yaşanacak çatışmada Sabo'nun arkasında oluruz. Olay çıkmazsa zaten Devrimci Ordusu bizimdir.
Senin kendini savunuş
''Loki aşağı loki yukarı.''