Onu bunu boşver de @Kenshiro Loki aşağı Loki yukarı dedi adam patlama sinyali verdi inşallah ucube çıkmaz.
Onu bunu boşver de @Kenshiro Loki aşağı Loki yukarı dedi adam patlama sinyali verdi inşallah ucube çıkmaz.
Ne ara Loki dedim? Ben Odin ve Thor'u bekliyorum.Onu bunu boşver de @Kenshiro Loki aşağı Loki yukarı dedi adam patlama sinyali verdi inşallah ucube çıkmaz.
Odin ve Thor kim öyle adam mı var seride?Ne ara Loki dedim? Ben Odin ve Thor'u bekliyorum.
Olmasını bekliyoruz işte...Odin ve Thor kim öyle adam mı var seride?
Mümkünse olmasın ecik bücük bir Odin görmek istemiyorumOlmasını bekliyoruz işte...
Adam daha karakterler gözükmeden tüm Elbaf’a çökmüş. Usopp’un şov yapacağı adaya böyle bir all-in yatırım mı… @MontanaNe ara Loki dedim? Ben Odin ve Thor'u bekliyorum.
Uyarıyla alakası yok.. Biz Devrimi en üstte tutan bir oluşumduk.. Şahıslara bağlı değildik.. ekipteki herkesin kendi hür iradesi vardı. Dragon'un doğru zamanı beklediği inancından Dragon'un devrim ordusuna ayak bağı oluyor düşüncesine doğru yaşadığım geçişte.. kendim için doğru olan seçimi yaptım.. Beni takip eden Devrimci arkadaşlar için doğru seçimi yapmam gerekiyordu.. Kolay değildi ama Sabo ve Dragon arasında yaşanacak çatışmada Sabo'nun arkasında oluruz. Olay çıkmazsa zaten Devrimci Ordusu bizimdir.