Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1126 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zehir kadınların silahı derler

Tek başına Yonkou + iki tane üç milyarlık adama kafa atan Amiral'e "Gençlerin yolunu kapatma" diyip, gençleri tek yakalayıp saldıran Kızıl Ejderden de azı beklenmezdi.
Shanks kendini korumasın gelen herhangi bir genç korsana kendini feda edip ölsün mü istiyorsunuz. Adam karasakal hariç hiç bir yere direk saldırmıyor. Ya ona saldıranlara saldırıyor yada ona savaş ilan edenlere saldırıyor. Kid korsanlarına bak sadece yeni dünyaya girdiğinde yeni dünyadan kaçmaya çalışan kişilere işkence ediyordu. GÜçsüz birine gıdım acımayan vahşi bir tip. Barto ise gidip bayrağını yakıp savaş ilan ediyor. Ki bu adamın lakabı yamyam. Adam kendine saldıran veya savaş ilan eden kişilere acımıyor ama kendisine yada dostalarına saldırmayan kimseye saldırdığını daha görmedik. Bu arada amirale karşı bu konuda yakınıp kendisinin yapmasına bir şey diyemiyor o ayrı konu. Bu arada ben hala orada amirali korumak için öyle bir şey yaptığını düşünüyorum.
 
Zoro'nun geçen bölümde dediğine katılmak gibi olmasın. Artık yonko tayfası olarak seriye devam ediyorsun, 10 kişilik bir kadron var. Daha hala ayırma çabası içindesin. Wano'ya giriş zaten öyle idi, egghead adasınada ayrı girildi. Şimdi de bu arc. böyle bir giriş artık kabak tadı veriyor. Altyapısı iyi olsa bile bu senaryonun bittim yaw. Adada bekleyen adam ne olacak orası da saçma bir şekilde bağlanabilir. Direkt onun işi çıkması lazım ki bu ayrılık mevzusunun ben üzülmeyim, onun haricindeki her şey bayat tadı verecek benim için.
 
Güçsüz falan olsa anlayacağım ama hayvan gibi güçlü olduğunu da gördük yani. Buna rağmen böyle takılması ilginç valla.
Olaya güç yönünden bakarsan da Kizaru'yla benzeşiyor. Kizaru için Akainu veya Kuzan'dan güçlü diyen çıkmaz. Shanks da aynı, diğer Yonkolardan daha zayıf olduğu bence kesin. Kaido ve BM'nin ünvanları ve tanıtımlarının yanında Kaido ve BM'nin düşme haberini alınca hemen harekete geçmesi, Wano'nun önünden geçerken OPu bulma zamanımız geldi demesi. MF'de Kaido'yu durdurması bile WB'nin ölümü için bana kalırsa. Önce WB aradan çıktı, sonra Kaido ve BM. Bu adamlar öldükten sonra ancak harekete geçebiliyor.
 
İki ihtimal var. İlki Luffy'nin önündeki çakıl taşlarını temizliyor. Diğeri Luffy'nin seçilmiş kişi olduğunu biliyor bu zamanda kehanetin olacağını biliyordur. Gökteki Kale filminden referans da alabilir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık