Gelin bakalım diyen herifin parmağı var o kimse artık. Hemen Loki’ye bağladınız. Uzaylılar kaçırdı bunları deney yapacaklar.Loki Nami'yi haremi yapmış işte
Gelin bakalım diyen herifin parmağı var o kimse artık. Hemen Loki’ye bağladınız. Uzaylılar kaçırdı bunları deney yapacaklar.Loki Nami'yi haremi yapmış işte
Valla bartolara tavşan avı gelir mi bilmem ama shanks a bi buggy ve cross guild avı gelmeli shanksın bi kaç mihavk darbesini hatırlaması lazım sanırımBarto korsanlarına bi tavşan avı gelir mi?
Loki'nin Lola ile evlilik mevzusu vardı. Bunun gönlü vardı da Lola mı istemedi hatırlamıyorum. Evlilik için de almış olabilirE madem bu Loki sapık, niye Robin'e Bonney'e Lilith'e dokunmadı? Oğlanları niye kaçırdı?
Bu adadan 3 yeni silüet bekliyorum seriye.
Yakışıklı zeki romantik adamı reddediyor yanında keko Zoro var yüz vermiyor belki de ucube seviyordur ya yoksa Netflixe malzeme çıkacakLoki de ucube çıkacak o zaman.
Loki ilk görüşte vuruluyor ama Lola gerçekten âşık olduğu biri ile evlenmek için kaçıyor bundan.Loki'nin Lola ile evlilik mevzusu vardı. Bunun gönlü vardı da Lola mı istemedi hatırlamıyorum. Evlilik için de almış olabilir
Büyük rezillik. Zoro, Sanji, Luffy ne yapıyorsunuz abi siz o sırada?1124. bölümde Nami’nin üstünde Viking kıyafetleri yok beyler. Yüksek bir ihtimal Nami’yi Lego odasına hapseden kişi %90 Loki. Nami’ye devlere özgü olan Viking kıyafeti giydirmiş.