Sen gazeteci değil misin ölüm fermanın gelebilirYanlışın var, ben oradaki gemiyim.
Sen gazeteci değil misin ölüm fermanın gelebilirYanlışın var, ben oradaki gemiyim.
Ne kadar sevmesem de Garp’ı hatırlattı. Böyle adamlar takım elbiseyi dövüş kızışınca yırtmak için giyer.@Kuroro Usta kusura bakma da Garling'e takım hiç yakışmamış,belli ki bu adam arka planda oturup emir verecek adam değil sahada aksiyonda olması lazım...
Nusjuro'nun kaçarı yok.Goroseide kılıçlı iki Kadim olduğunu gören Zorocular Zoro'ya rakip seçiyor
Bana bir şey olmaz da sen ayağını denk al.Sen gazeteci değil misin ölüm fermanın gelebilir
Bizim kestiğimiz kalem anında erir dikkat etBana bir şey olmaz da sen ayağını denk al.
Kalem, kesmek ve erimek ? Bağlantıyı nasıl kurdun lan? Kalemini kırmak dedin diyeceğim erimek nerden çıktı şimdiBizim kestiğimiz kalem anında erir dikkat et
Bence kendisinden fazla saçı sakalı var diye kıskandı.Senden daha yetenkli meslektaşı çekememe mimiğidir bu. Bu ikili arasında bir dövüş görebiliriz. @Kuroro