Garling, Wb olayı benlik değil reis işim olmaz xDGarling balon çıkacak. Yok WB'ye yara bırakmış felan. @RedTeroR zirve WB bu adamdan hasar alır mı hacı?
Seriyi bir kaç kez baştan okudum ama şu sahne hiç aklımda yok. Bir gece ansızın adaya gelip katalulli ile el koyuyor ama lordluk alışını gördüğümü hatırlayamıyorum.Olay aslında Başkanlık Sistemi. Reverie denilen şey Meclis, Gorusei ise Hükümet. Meclis karar alıyor ama Hükümetin onaylaması gerekiyor, Seraphimler olmasa Gorusei Lordluğun kaldırılmasına izin vermez, veto ederdi kararı. Dünyayı Hükümet yönetiyor anlayacağın.
Dünya Hükümetinin Krallıklardan vergi topladığı bir sürü sahne var, okurken atladın sanırım. Misal Dof, WG'ye vergi götüren gemiyi rehin aldığı için Lord yapılıyor. Yine Kuma'nın Kral olduğu ülkede WG vergi artırıyor, Kuma'dan önceki kral az vergi vermek için yaşlıları ülkeden ayırıp yok etmeye çalışıyor, aynısının Goa krallığında da Çöplük mevzusunda yapıldığından bahsediliyor. Yani krallıklar vergi veriyorlar WG'ye.
Devrimciler Kutsal Ejderlerin yönetimini yani Hükümeti devirmek istiyorlar, Reverieyle yani meclisle işleri yok. Hükümeti devirip ne yapacaklar orası meçhul, cumhuriyet mi kurarlar başkanlık mı becerebilirlerse göreceğiz.
Ahaha. Mükemmel yorum.Bildiğim kadarıyla Satürn diğer gezegenler gibi sağdan sola, soldan sağa doğru dönmeyen tek gezegen. Varil gibi yukardan aşağı yuvarlanır gibi dönüyordu. O yüzden ilk taklaya gelen oldu.
Yanlışın var, ben oradaki gemiyim.Emin ol Imu için yapmadı kendisi bilim ve savunma bakanıyken Marijoise saldırı oldu robotu kaçırttı
Vegapunk'u öldürtmedi kullanmak istedi
Kuma'yı öldürtmedi faydalanmak istedi
Joyboy'u gördü ve elinden kaçırttı
ve tüm dünya tabuyu öğrendi
Ahahah. Dilediğin şeye dikkat et çünkü gerçekleşebilir.Sana artık uzun yazmıyorsun dedik sen gittin ciğeri beş para etmez adama flashback girişi yazdın. Her şeyde varmış bir hayır.
Hayırdır konuşmaya korktun gibi geldi.Garling, Wb olayı benlik değil reis işim olmaz xD
@William cutting meyveyi baya ünlü yapmış baksana herkesin haberi var meyveden