Guernica böcekler arasında bile kıdemli, önemli işte. Uğur böceğinden tiksinmezsin, ama hamamböceği tiksindirir.
CP0 en iyi ajanlar >>>>> Guernica CP0 ajanlarından biri >>>>>>> Kaku CP0 ajanı >>>>>>>> Kaku bile kadimler için böcek niteliğinde
Guernica böcekler arasında bile kıdemli, önemli işte. Uğur böceğinden tiksinmezsin, ama hamamböceği tiksindirir.
CP0 en iyi ajanlar >>>>> Guernica CP0 ajanlarından biri >>>>>>> Kaku CP0 ajanı >>>>>>>> Kaku bile kadimler için böcek niteliğinde
Adamın ölümü kadimler için bir kayıp olmuş ve manga onaylı yani.Sahne karşımızda. Karşı çıkacağım diye konu abuk subuk yerlere çekildi.Guernica böcekler arasında bile kıdemli, önemli işte. Uğur böceğinden tiksinmezsin, ama hamamböceği tiksindirir.
Öyle olsaydı Luffy fanı da olurdum.
Tolkienlerden Martinlerden nerelere düştü be OdaÖyle olsaydı Luffy fanı da olurdum.
Doğry verilmiş torpile lafım yok. Gelip Togashi gibi mangakayı Oda ile kıyaslamayalım.
Kaku ile kıyaslıyorum çünkü Kaku kesinlikle ondan daha güçlü ve daha değerli olmasına rağmen böcek muamelesi görüyor. CP0 en iyi ajanları, feda ettiğimiz en iyi ajanlarımızdan biri ifadesi var en iyisi değil ve Kaku sıralamada ondan daha önde olmasına rağmen amaçlar kıyaslandığında böcek muamelesi görüyor. Hepsi benim gözümde 5 para etmez orası ayrı ama fazla değer yüklemenin anlamı da yok Niye bu kadar tartışmayı ileri götürdüğümü düşünüyorsan tamamen can sıkıntısını gidermek ve senin cevap veriyor olman. Yoksa sevdiğimiz bir kardeşimizsin maksat dikleşmek değil.Egghead’te Lucci ve ekibine yapılan muamele ortada. Guernica’nın hayatı onlar için önemliyken bunlara böcek çekiliyor.
Nereden geliyor la bu kesinlik 61'siz.Kaku ile kıyaslıyorum çünkü Kaku kesinlikle ondan daha güçlü ve daha değerli olmasına rağmen böcek muamelesi görüyor. CP0 en iyi ajanları, feda ettiğimiz en iyi ajanlarımızdan biri ifadesi var en iyisi değil ve Kaku sıralamada ondan daha önde olmasına rağmen amaçlar kıyaslandığında böcek muamelesi görüyor. Hepsi benim gözümde 5 para etmez orası ayrı ama fazla değer yüklemenin anlamı da yok Niye bu kadar tartışmayı ileri götürdüğümü düşünüyorsan tamamen can sıkıntısını gidermek ve senin cevap veriyor olman. Yoksa sevdiğimiz bir kardeşimizsin maksat dikleşmek değil.
Doğru verilmiş torpil mi?Öyle olsaydı Luffy fanı da olurdum.
Doğry verilmiş torpile lafım yok. Gelip Togashi gibi mangakayı Oda ile kıyaslamayalım.
CP0'da seviye neye göredir?Nereden geliyor la bu kesinlik 61'siz.
Biliyorsan anlat reis. Ben bilmiyorum. Bu kesinliğin sebebi ne nasıl Kaku daha güçlü uyanış yaptığı için mi mesela ?CP0'da seviye neye göredir?