Nika’nın düm tek tek yapıp kullanıcıyı ölümden döndüreceğini kim bilebilir.Sonuç istedikleri gibi gitmediği için harcanabilir en iyi ajanlarını boşuna ölüme yolladılar. Demek istedikleri bu.
Nika’nın düm tek tek yapıp kullanıcıyı ölümden döndüreceğini kim bilebilir.Sonuç istedikleri gibi gitmediği için harcanabilir en iyi ajanlarını boşuna ölüme yolladılar. Demek istedikleri bu.
Uyanışına yardım ettiği için Luufy’nin adamın en iyi böcek ajan diye heykelini dikmesi lazım o çatıya. Yazısı da şöyle olmalı “ Efsanenin başlangıcı bunun sayesinde oldu” diyeHarbi alıp bunu 6 stil öğretmişler. İyi konuma getirmişler. Kesin bir yerde amcası var.
Meyvenin ölümden döndürebilme özelliği yeni değil ki, Enel misal. Gorosei herşeyin üstünde olduklarını söylüyorlarsa gökadasına da hakim olmalılar elbetNika’nın düm tek tek yapıp kullanıcıyı ölümden döndüreceğini kim bilebilir.
Kral ajanın çok önemi yok. Yaptığı işe değecek mi bu önemliydi. Ajanın öleceği kesindi zaten. Hükümet böcek niyetiyle bakıyor bunlara.Alpam yazmadan önce acaba doğru mu hatırlıyorum diye arada bölümleri açıp oku yav. Bir şey kaybetmezsin. O dediğine ek olarak ne diyorlar bir bak.
Tersten okuduğuna ikna olacağım bak.
Çok üzülme fazla sıkmayacam artık seni, senin bir şeyi kabul etme ihtimalinin olmadığını bugün anladım zatenAbi sen ne iciyon. Sabah sabah içmeyin yapmayın.
Bu arada Alpamış bilerek mi yazıyon usta?
Guernica’yasonuçta Luffy öldür dediler ve Luffy öldü. Görevini başarıyla yaptı. Nika’nın Luffy’i ölümden döndürmesi bilebilecekleri bir durum değil.Meyvenin ölümden döndürebilme özelliği yeni değil ki, Enel misal. Gorosei herşeyin üstünde olduklarını söylüyorlarsa gökadasına da hakim olmalılar elbet
Alpam sana laf anlatmak ne kadar zor yav. Hala ısrarla sahneyi okumuyorsun galiba. Aç ne diyorlar Guernica için.Kral ajanın çok önemi yok. Yaptığı işe değecek mi bu önemliydi. Ajanın öleceği kesindi zaten. Hükümet böcek niyetiyle bakıyor bunlara.
Guernica'yı en iyi ajan olduğu için mi çatıya yolluyorlar yoksa Wano'da bulunanlar içinde sağ kalan son ajan olduğu için mi?Alpam yazmadan önce acaba doğru mu hatırlıyorum diye arada bölümleri açıp oku yav. Bir şey kaybetmezsin. O dediğine ek olarak ne diyorlar bir bak.
Tersten okuduğuna ikna olacağım bak.
Diğer maskeli ajan da hayattaydı.Guernica'yı en iyi ajan olduğu için mi çatıya yolluyorlar yoksa Wano'da bulunanlar içinde sağ kalan son ajan olduğu için mi?
Ayrıca şurada rapor alan kim rapor veren kim ?
Rapor alan rapor verenin üstü değil midir?
Diğer maskeli ajan da hayattaydı.
Biri Yonko öldürmeye yollanıyor. Diğeri ise çer çöp Vegapunk öldürmeye. Kimin daha iyi ajan olduğu belli. Zorlamaya gerek yok. Birilerine çöp muamelesi çekiliyor. Diğerine en iyi ajan.
Biri kaido’dan tek yiyor sonuna kavuşuyor diğerini de yonkou ikinci adamı yeniyor. İkisi de çöp yani.Diğer maskeli ajan da hayattaydı.
Biri Yonko öldürmeye yollanıyor. Diğeri ise çer çöp Vegapunk öldürmeye. Kimin daha iyi ajan olduğu belli. Zorlamaya gerek yok. Birilerine çöp muamelesi çekiliyor. Diğerine en iyi ajan.