Sen Luffy denince 5 duyu organı kapanan birisinMeyve nika meyvesi ismini gomu yani lastik diye değiştirmişler. Biz bunu herkes gibi sonradan öğrendik.
Alpamışın dediği şey ise gomu meyvesini luffy tanıttı. Öyle bir şey yok gomu meyvesi baştan beri tanınan bir meyve. Bu meyveyi taşıyan ajan da meyveyi tanıyor, çalan adam da tanıyor, meyve kitaplarında da ismi yazıyor.
Alpamışın lastik demesine gelirsek onu da yanlış anlamışsın o luffy bu meyveyi baştan yarattı tarzında hikayesini uyduruyor yani kimse bu meyveden haberdar değildi luffy gomu gomuyum dediği için herkes tanıdı diyor. Onepiece evrenin tamamı okur yazar yada bilgili insanlar değildir ama kalbur üstü herkes bu meyveyi yada buna benzer meyveleri bilir.
Hala anlamak istemezsen de sana da aynen kardeşim haklısın diyerek konuyu kapatayım.
İstersen bana da haklısın diyerek konuyu kapatabilirsin sorun değil de
Ben sadece şunu sordum (Alpamis'in ne demek istediğiyle gram ilgilenmiyorum)
Luffy meyveyi yemeden yani yediği şeyin ne olduğunu da bilmeden yiyor
Shanks'ta diyor ki bu şeytan meyvesi, lastik meyvesi
Ben bundan önceki açıklamaları soruyorum var mı? Yok mu?
OP içinde tutarsızlıklar olduğu kısmını bir kenara bırakacak olursak
Nika olduğu bilinene/açıklanana kadar meyvenin adı Gomu Gomu No Mi - Lastik meyvesi ve meyvenin özdeşleştiği isim Luffy (ayyuka çıkardı demiyorum) her kullanıcı meyvesiyle özdeşleşiyor malum.
Ben soruyu Alpamis dedi diye değil, Shanks'ın "bu meyve şeytan meyvesi lastik meyvesi" demesine binaen sordum
Yani bizim mal Luffy, Shanks'tan duyarak meyveye kalıbını basıyor, lastiğim ben diye ortalıkta dolanıyor.
Luffy'nin lastiğe yapışması Shanks'tan ötürü değil mi yani?
Sorduğum soru buydu...