Meyveye gomu gomunu ismini hükümet vermiş nika ismini gizlemek için ve insanlar o meyveye artık gomu gomu diyorlar ama arkadaş gomu gomuyu luffy duyurdu o yaptı diyor.
Ne kadar saçma bir iddia olduğunu gerçekten anlayamıyor musunuz ?
Sorduğum sorunun cevabı bu değil.
Meyveye Gomu Gomu ismini verenin hükümet olduğunu 1000 küsur bölüm sonra öğrendik değil mi?
1000 küsur bölümdür meyvenin aslını bilen sayılı kişilerden hariç dünyanın kalan kısmı bu meyvesi "Lastik Meyvesi" olarak biliyordu değil mi?
Ekstra bir örnek MF'de Sengoku gücünü kullandığında "Budha" gücünü ilk defa görenler olmuştu "Budha" gücü kullanılana kadar geçen sürede meyveyi 2 türlü mü değerlendirmemiz gerekiyor?
Konuya dönelim "Gomu Gomu meyvesi (Aslında Sun God Nika olan meyve) 1000 küsur bölüme kadar "asıl isminin hükümet tarafından (Gorosei) gizlenmiş olduğunu gördük ve meyvenin Lastik değil Nika olduğunu öğrendik.
Nika olduğunu kabullenemeyenlerden birisiyimdir zira o eski mal Luffy benim için daha kabul edilebilir bir karakter.
"Gizlenmiş olduğu" gerçeği ortadayken ki bunu sende diyorsun yani bunu hepimiz sonradan öğrendik (kabul edip etmemek ayrı bir konu)
One Piece'i ilk takip ettiğimiz dönem itibariyle adını "Lastik" olarak bildiğimiz meyve 1000 küsur bölüm sonra "aslında o Nika'ydı" deniyor.
Alpamis'in dediği %100 doğru ilk bölümlerden sebep Shanks bu meyve lastik meyvesi dedi ve bizler de böyle öğrendik (velev ki kendisi aslında Nika olduğunu biliyor olsun bu bizim 1000 bölümdür Lastik olduğunu sandığımız gerçeğini değiştirmiyor)
Luffy salağı da Lastik meyvesi yedim diyor, o kadar salak ki şuan Nika'nın ne olduğunu anlamıyor bile, meyvenin ne olduğunu biz öğrendik.
Öncesi ve sonrası arasındaki farkı anlamadınız mı? Anlamak mı istemiyorsunuz? Onu anlamadım?
Sorduğum da buydu?
İlk bölüm itibariyle (Nika olduğu açıklanana kadar Gorosei ve başka bilen kimler varsa) meyve Lastik meyvesiydi, sonradan Nika oldu.
Daha önce (Shanks bu lastik meyvesi demeden önce) herhangi bir ibare v.s var mıydı?
Meyve aslında Nika'ydı Shanks o an gizledi?
Falan filan