Luffy vs karasakal savaşında lütfü 5 kere yemek molası verip,enerjisini fulleyip yenicek
Hissediyorum
Hissediyorum
Kavga arasında parti verirler, tam doymak üzereyken birinin beğendiği yemeği diğeri beğenmez ve tekrar kavgaya başlarlar.Luffy vs karasakal savaşında lütfü 5 kere yemek molası verip,enerjisini fulleyip yenicek
Hissediyorum
Reis gözükse mangada buralar alev alır@Müsteşar Kemal @Kuzan garp fanları olarak çok sessiz kaldık. Toparlanma vakti
Muhtemelen öldü garp. O durumdan o halde kurtulması zor. Oda harcadı hemde koby salağı yüzünden.Reis gözükse mangada buralar alev alır
Bu yemek enerji işini Oda iyice abarttı. Git gide düzelen bir durum olması gerekiyorken git gide daha da kötüleşti. Serinin başından beri enerji sorunu çekti. G4 ile haki sorunu da eklendi. G5'e girince artık sürekli enerji sorun olmaya başladı. Galiba EggHead'te en az 3 kere G5'ten çıkmak zorunda kaldı ve yemek yedi. Arc'ın sonunda yine dede şeklinde yaşlandı ve enerji sorunu çekiyordu.Luffy vs karasakal savaşında lütfü 5 kere yemek molası verip,enerjisini fulleyip yenicek
Hissediyorum
Bu Hachinosu olayının sonunda ölebilir ama daha ölmedi bence.Muhtemelen öldü garp. O durumdan o halde kurtulması zor. Oda harcadı hemde koby salağı yüzünden.
Torunu ve oğlu dünyayı dize getirecek. Gözükmez ise ayıpReis gözükse mangada buralar alev alır
Luffy Toriko evrenine yakışırmış.Bu yemek enerji işini Oda iyice abarttı. Git gide düzelen bir durum olması gerekiyorken git gide daha da kötüleşti. Serinin başından beri enerji sorunu çekti. G4 ile haki sorunu da eklendi. G5'e girince artık sürekli enerji sorun olmaya başladı. Galiba EggHead'te en az 3 kere G5'ten çıkmak zorunda kaldı ve yemek yedi. Arc'ın sonunda yine dede şeklinde yaşlandı ve enerji sorunu çekiyordu.
Bu meyvenin dezavantajı net bir şekilde. Bonney üzerinden de gösterildi. G5 çok enerji harcıyor iması verildi. Lanet bir meyve. Teach çekip alsa da kurtulsak.
Usoppun düştüğü adada Luffy kaç amirali üst üste yığar?Luffy Toriko evrenine yakışırmış.