Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1123 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Post arc aşamasında veganın yüzyılın salağı olmaması için iade-i itibar yapmak istemiş yazar. Ayrıca hazır forumlar bir sürü kurgu yapmışken üzerlerine de konayım işim kolaylaşsın diye düşünmüştür. Vp nin cesedi adada kalmadığına göre ada yok olacak ama veganın mezarı başka yerde olacak. Muhtemelen kendi doğduğu yerde. Biz okuyucular joyboy, nika, uyanışlar falan gibi bilgiler beklerken ellerimiz bomboş kaldı. Bize bu bilgileri verecek adam kalmadı. Artık saul un ve devlerin efsane ve tahminlerinden öğreneceğiz gibi. Yasa finalde Imu herşeyi açıklayacak. Elimizdeki net bilimsel bilgi alma şansı uçtu.
koramiraller hakiden baygınken bizim tayfanın sıfır etkilenmesi… vay be. Bu adada şimdilik olan lucci,kaku, stussy ne olacak artık yıllar sonra belki görürüz. Ben adanın yok olacağından adım kadar eminim o yüzden kizaru artık kalkıp denizcileri kurtarır diye düşünüyorum. Eğer doll ve boğumlu abi gibi bazı karakterler orada olmasa hepsi ölür derdim.
her yeni adaya girişte tuhaf bir şeyler oluyor, PH- yanan ve donan deniz, BAA kraken kovalaması, egghead- robot canavarlar ve anafor, wano- ters şelaleler vs. Elbaf için tahminim kidd gemilerinin enkazları veya shanksın orada kalan müttefiklerinin bazılarının tayfaya ters hareketleri ile adaya kötü bir imajla girmeleri. Yoksa nikayı bulan elbaf pamuklara sarar. İçerde bir çatışma olması gerek. Shanksı sevenler ve ne olursa olsun nikahlar gibi bence.
 
Fantezi listem değil. WB'den net iyi olabilecek ya da olan 4 isim var zaten.

Joy Boy, Roger, Shanks ve Luffy.

Bunlar dışında Xebec, Imu, Teach, Dragon gibi isimlerin de WB'den üstte olma ihtimali çok yüksek.


Wb saydığın adamlardan kötü hakiye sahip olsa roger'la haki çarpıştırdığı sahne buna benzer olurdu.
 
Madem haini buldun planını da yaptın, york'u da yok et daha fazla iş çıkarmasın başına. Anlamışsın sonunu daha ne. Tüm px ler tüm serapları da ayarla gitsinler senin ölümün sonrası önce adan patlasin sonra marijonesi yok etsinler yapabildikleri kadar. Mal değneği bu vega bom boş çar, yazar da zaten atmadığı takla kalmadı nika için şimdi haki seviyesi sıçtı ortaya...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık