Haa senin fantazi listen xD tamam anladım.En güçlü kral haki kullanıcıları listesi.
Haa senin fantazi listen xD tamam anladım.En güçlü kral haki kullanıcıları listesi.
Böyle veriye can kurbanEldeki verileri objektif şekilde değerlendirirsek Shanks Joy Boy üstü çıkıyor. Hayırlı uğurlu olsun.
Fantezi listem değil. WB'den net iyi olabilecek ya da olan 4 isim var zaten.Haa senin fantazi listen xD tamam anladım.
Aynen kankaFantezi listem değil. WB'den net iyi olabilecek ya da olan 4 isim var zaten.
Joy Boy, Roger, Shanks ve Luffy.
Bunlar dışında Xebec, Imu, Teach, Dragon gibi isimlerin de WB'den üstte olma ihtimali çok yüksek.
Hangisine itiraz ediyon? Dalgayı trollü boşver.Aynen kanka
5 kisi de ona. Im de Wb den iyidir. Son boss olacak gibi duruyor. Güç olmadan o dünyayı yönetemezsin. Adam dünyanın gizli kralı. Xebec felanın hedefinde oturuyor. Xebec demişken o bile Wb den iyi olabilir.Fantezi listem değil. WB'den net iyi olabilecek ya da olan 4 isim var zaten.
Joy Boy, Roger, Shanks ve Luffy.
Bunlar dışında Xebec, Imu, Teach, Dragon gibi isimlerin de WB'den üstte olma ihtimali çok yüksek.
Hepsine.Hangisine itiraz ediyon? Dalgayı trollü boşver.
Aga kaçak yorum atma. WB hangilerinden iyidir nerdedir bir liste yap.Hepsine.
Hepsinden diyorum işte neresi kaçak ?Aga kaçak yorum atma. WB hangilerinden iyidir nerdedir bir liste yap.