Patates olduktan sonra mental gücüde gerilemiş olabilirKizarunun Mental gücünden bahsediyorsun galiba
Fuji>kizaru çıkarsa şaşırmam. Tersi olsada önemli değil, muhtemelen Sanji'ye rakip olup yenilicek, özünde luffy'nin dengi değil.
Patates olduktan sonra mental gücüde gerilemiş olabilirKizarunun Mental gücünden bahsediyorsun galiba
Hasır şapka tayfası Hep öyleydi. Her arc kendileri için başka birileri feda ediliyor.(Yonko tayfası oldular kaçmalaları için yine götlerini başkaları kurtarıyor)Ve gün sonunda lay lay lom eğlence partiGemide naaş var Usopp hayalinin derdinde.
Sözde nika insanları özgürleştirir ve kurtarır (nerdeyse her arc kendisi için biri feda edilir)Hasır şapka tayfası Hep öyleydi. Her arc kendileri için başka birileri feda ediliyor.(Yonko tayfası oldular kaçmalaları için yine götlerini başkaları kurtarıyor)Ve gün sonunda lay lay lom eğlence parti
Bunların hepsi korsan
Korsanlığı benimsemişler
Sadece kendi hayalleri için ilerlerler(yol üzerinde insanları kurtarmak sadece denk geldiği için kurtarılır ve yoluna devam ederler)
Kısacası bunlar bencildir.
Ve one piece de zaman çok yavaştır
Zaman atlaması saymazsak 6ay falan geçmiştir.
Ben sevindim ölmesine. Keşke hep böyleleri ölse seride. İyiler yaşasın.Kumaya şantajını, lulucia faciasını ve daha nice gorosei köpekliğini düşündükçe vegapunka üzülemiyorum. Dragonun arkadaşından kime ne hayır gelirdi zaten