PuffyŞaka maka koca arc boyunca şu tipi gördük neredeyse. Adam ciddili unutturmaya çalışıyor bize sevdiğimiz Luffy'i.
Bu Luffy mi Nika mı?Şaka maka koca arc boyunca şu tipi gördük neredeyse. Adam ciddili unutturmaya çalışıyor bize sevdiğimiz Luffy'i.
Şüpheye düşmüşsün diye yorumladım yoksa sende mi artık Nika diyorsun?Bu Luffy mi Nika mı?
Mesele flashback ile düzeltilmesi değil. Ark bitti, her şey nihayete erdi. Ben okur olarak hikaye doruk noktasına çıkmadan evvel aklımdaki soruların yanıtını almalıyım ki, hikayenin işleyişi bana daha iyi geçsin. Bu robottaki olay anlık olarak açıklanması gereken bir şey, 100 bölüm sonra laf arasında açıklanması bir anlam ifade etmiyor.şöyle bir durumda var.
vegapunk bu robotu zaten araştırdı, yani hiç mi fark edilmiyor bu gizlenmiş haki olayı ben onu merak ediyorum ya da şurada bağlı bir ip var diyerek dokunmamışlar mı ?
Basit bir flashback ile düzeltilebilir bu dediklerim ama keşke bir bomba ya da robotun kullanabileceği bir şey ile bunlar yaşansaydı.
artık seri “ya izleyin işte sorgulamayın fazla” raddesine geldi, artık bu modda okursak daha iyi olacak.