Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Seri sonlarına doğru Haki her şeyden daha önemli hale geliyor. Meyvesiz olanlar Dragon, Shanks ve Mihawk bu konuda oldukça üst seviyede olacak gibi görünüyor. IM'in hakisi de sağlam olabilir.

Joyboy'un Haki'si, Gorosei'nin meyvesini bozup doğrudan başka bir diyara yolladı. Luffy bile bunu yapamadı, hala kat etmesi gereken bir yol var.
 
Serinin adını deux-ex piece diye değiştirmek lazım. Peter jackson sıkıştığında kartalları çağırıyordu ODA da olmadık güç uyduruyor. Bari ipe sardırma özel yapım kutu falan de pandora falan diyelim açılsın patlasın... Böyle çok çocuksu emeth zaten çocuk adam robot hikaye desek kötülüğü temsil eden korsanlığın kurtarıcılığına geldi... Tamam luffy en mesih ondan mesihi yok kardeş de bu dinamikleri baştan çizen sensin çomak sokup değiştirmek nedir. Yazacağın hikayeye...
 
şöyle bir durumda var.
vegapunk bu robotu zaten araştırdı, yani hiç mi fark edilmiyor bu gizlenmiş haki olayı ben onu merak ediyorum ya da şurada bağlı bir ip var diyerek dokunmamışlar mı ?
Basit bir flashback ile düzeltilebilir bu dediklerim ama keşke bir bomba ya da robotun kullanabileceği bir şey ile bunlar yaşansaydı.
artık seri “ya izleyin işte sorgulamayın fazla” raddesine geldi, artık bu modda okursak daha iyi olacak.
Mesele flashback ile düzeltilmesi değil. Ark bitti, her şey nihayete erdi. Ben okur olarak hikaye doruk noktasına çıkmadan evvel aklımdaki soruların yanıtını almalıyım ki, hikayenin işleyişi bana daha iyi geçsin. Bu robottaki olay anlık olarak açıklanması gereken bir şey, 100 bölüm sonra laf arasında açıklanması bir anlam ifade etmiyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 28)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık