Mihawk'ı görünce ıslandım
bence kobiden bı cacık olmazSeni anlıyorum ama Oda Kobi'yi hazırlıyor bildiğin. Garp'ı feda etti bu uğurda. Ne bileyim, konu Smoker falan olsa neyse ama Kobi kör göze parmak şeklinde parlatılıyor. Seri sonu JB > Kobi > diğerleri olur diye tahmin ediyorum.
Harbiden ya Luffy kelepçeli haliyle hapiste şov yapıyordu. Coby ise aciz kaldı.Koby daha ayağına bağlanmış zincirli top ile koşturamıyor, Luffy'i durduracak öyle mi? Luffy Enel'in kaynak yaptığı devasa altın topu sırtlayıp savaşmaya çalışıyordu kaç yıl öncesinde haki vs yokken. Koby gitsin kumda oynasın.
Karasakala böyle cesaret örneği hareketler yaptırmaz Oda önce çamur veledi dinleyecek sonra büyük ihtimal onu öldürecek sonra da parti ve karasakal sahnesi biter.Karasakal’ın nereye gittiği az çok belli benim için. Yani Karasakal’ın nereye gittiğini merak etmiyorum. Yüksek bir ihtimal Karasakal yanık izli adamı bulmaya gitmiştir.
Luffy ile Shanks’in de karşılaşması için daha erken. Bence Luffy’ler adaya vardığı zaman Shanks’ler gitmiş olacak.
Spoiler'in "Zamanı Geldi"
Evet.Yeni bolum haftaya mi gelecek
Dergi arası vardı normalde bu hafta erken spoiler gelmesi lazımdı.Yeni bolum haftaya mi gelecek