Gorosei'nin yaptıklarından haberi yok ki, boşuna yükleniliyor.Gorosei toplu katliam yaparken Coby "Seni durduracağım Luffy" diyor.
Gorosei'nin yaptıklarından haberi yok ki, boşuna yükleniliyor.Gorosei toplu katliam yaparken Coby "Seni durduracağım Luffy" diyor.
Luffy için demiyor Joy Boy için diyor.Şimdi size sorum şu her geçmişten gelen kişiler Robot dahi Joyboy'u düşleyerek Luffy'i korsanlar kralı yapamadım özür diyor. Yani Luffy anahtar mı yoksa tabuyu yıkacak kişi mi
Hepsi Luffye karşı dedi pedro felaanLuffy için demiyor Joy Boy için diyor.
Pedro demiştir de Emeth Joy Boy için diyor bölümde.Hepsi Luffye karşı dedi pedro felaan
Kutsal ejderlerin nasıl biri olduğunu biliyor. Gorosei onların başı zaten. Vega açıkladı bir de üstüne, dünya batacak bunlar yukarıda kalacak. Bu ikisi bile yeter.Gorosei'nin yaptıklarından haberi yok ki, boşuna yükleniliyor.
Koby daha ayağına bağlanmış zincirli top ile koşturamıyor, Luffy'i durduracak öyle mi? Luffy Enel'in kaynak yaptığı devasa altın topu sırtlayıp savaşmaya çalışıyordu kaç yıl öncesinde haki vs yokken. Koby gitsin kumda oynasın.Gorosei toplu katliam yaparken Coby "Seni durduracağım Luffy" diyor.
Koby karasalala kafa tutamazken Luffy kaç kere savaştıKoby aklıma geldikçe sinirleniyorum. Oysa 2 hafta önce övmüştüm efendi çocuk diye. Canını kurtaran Luffy. Seni eğiten onun dedesi. Marineford'da çok sevdiğin donanmanın elinden kurtaran oraya Luffy için gelen Shanks. Sen kimsin de Luffy'nin hayaline dil uzatıyorsun ulan? Luffy de değil direkt Zoro'nun Koby'ye şundan çekmesi lazım
Kobi'de denizcilerin Joyboy'u olacak. Onların umudu, ışığı olacak. İnanmayanlar seri sonunu beklesinSeni anlıyorum ama Oda Kobi'yi hazırlıyor bildiğin. Garp'ı feda etti bu uğurda. Ne bileyim, konu Smoker falan olsa neyse ama Kobi kör göze parmak şeklinde parlatılıyor. Seri sonu JB > Kobi > diğerleri olur diye tahmin ediyorum.