Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122: Zamanı Geldi

Bölüm Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • İyi

    Kullanılan: 108 61.4%
  • Orta

    Kullanılan: 39 22.2%
  • Kötü

    Kullanılan: 29 16.5%

  • Kullanılan toplam oy
    176
Wano'ya Aokiji gelse dayak yeyip geri döner, ne olacak.

Aokijinin soğutma yeteneği Yamatoya işlemez, zira Yamato'nun ultisi de buz. Yine Aokiji'ye vurabilecek Momo'nun Boro Breath'i, Kinemon'un alev kesişleri ve Raizonun alev salan parşömeni var. Üstüne bütün kınlarda ryo haki var.
ayrıca tüm dünyada deniz taşını en detaylı ve küçük şekilde işleyen adamlar bunlar. Çivi seviyesine kadar küçültebiliyorlar. Tüftüf olarak atsalar gene yenerler.

bir arcın daha sonuna geldik. Elimizde ne var hiç bir şey. Tayfa ne güçlendi ne yeni bir teknik geliştirdi ne zora düştü. Geldiler bişeyler oldu kaçtılar. Arayada bolca boş konuşma ve reaksiyon eklendi. Bu sezonun tek güzel yanları tayfa dışı yan olaylardı. Hepsi çok iyiydi.
cobynin kendini bir halt sanması komik. Ayrıca neden luffye taktı durduk yere anlamadım. One piece peşinde koşan tek korsan bu çocuk mu?
emet kim bilir hangi ırktan bir canlı çıktı.
Joyboy bu kadar rahat bir ortamda emete haki yüklemiş. Bu adam büyük ihtimalle ölmedi. Artık ne yaptılarsa adama. Başı belaya girmeden bunları planlamış. Kadimleri niye getirdiğini, nasıl aradan çıkaracağını, karizmaları nasıl daha fazla çizdirmeyeceğini planlayamadığı için aniden de geri yollama kararı almış yazar.
Cpler ve devonlar hala adadalar. Cpler yada en azında lucci kendini hükümete adadığı ve kendinden vazgeçip kakuyu bağışlayın dediği için burada nihayet öleceğini veya hükümete yardım için belki bb tayfasına falan müdahale edeciğini düşünüyorum. Ama bence lucci ömrünün sonuna geldi. Zaten misyonu da bitti. Seri bittikten sonra kaku ve stussy evlenir çocukları olur. İnsan klonların akıbetini böyle verir.
devonlar düşündüğümüz gibi Mary geoise e gidemedi. Yattık.(lanet Satürn’de bir türlü suya düşemedi. Kağıt gibi süzülüp süzülüp karaya ayak basıyor) Eğer bu diğer kadimler Satürn ölünce telepati yapamıyoruz deyip öldüğüne kanaat getirmezlerse en kötü teach Satürn elimde der.
 
Yakışıklı cengaver ölüme yürüyor, Teach bilgileri aldıktan sonra temizler bunu. Yazık olacak serinin en yakışıklı karakteri. :)
 
Senin planı çözdüm Karasakal korsanları ortadan kaldırılsın diye wanoya saldırmalarını istiyorsun çok acımasızca 😢
Yaklaştın ama değil tabi arada tokatlanmalarını bekliyorum. Asıl amacım Yamato'nun bir an önce tayfaya gelmesi için Karasakal Korsanları'nı kullanıyorum. Karasakal saldırırsa Luffy'ler tekrar Wano'ya gitmek zorunda kalır böylelikle Yamato hemen tayfaya gelir.
 
Benim tahminime göre Saturn, Egghead'da, Emeth için kaldı. Yani Saturn, Emeth'i bir şekilde yakalayacak ve üstünde deneyler yapacak. Belki de hafızasını sildirip Kuma gibi bir savaş makinasına döndürecek.
Hayir, zaten Egghead'e fiziksel olarak kendi geldi o. Digerlerini de isinlayan kendisi meyvesiyle. Dolayisiyla, tek kendi kaldi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık