Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
7 yaşındaki çocuğun karakterini sandığın içinden bakıp hemen çözdü diyorsun yani :)

@RedTeroR ün deyimiyle: Yav he he
Rahmetli Kemal Sunal'ın deyimiyle : Allah Allah, Ne Diyo Bu :)

Gorusei Bilale anlatır gibi anlatmış, Nika lastik özelliği verir, özgürlük savaşçısıdır, etrafındakileri eğlendirir ve sair. Hadi meyvenin iradesi tüm zoanlarda var diyelim NİKA meyvesinin ayrı bir karakterinin olduğu sabit. Gorusei tek tek bunu yiyen böyle olur diyor. Meyvenin kullanıcıya irade ve karakter verdiği ortada.

Hadi diyelim dedğin gibi olsun, NİKA meyvesi 7 yaşındaki çocuğun karakterinin kendisiyle aynı olduğunu sandığın içinden hissetsin. Yine NİKA 'ya yazar. Meyve o kadar kudretli ki 800 yıl GW'den kaçıyor, kullananı kendi seçiyor meyveye bak. Gariban Zoan Zürafa meyvesini Kaku'ya Spandam yedirmişti, Zürafa meyvesi gidip Kaku'yu bulamamış :)
Roger luffy daha doğmamışken 20 yıl erken geldiğini biliyor. Oden birisinin yeni nesile önderlik edip ülkeyi kurtaracağını yazmış. Yamato da bunu biliyor.

Böyle bi evrende şaşırdığın şey o mu? Shanks 1-2 cümle duyup çocuğa şapkasını emanet etti, kolunu feda etti.

Hikayenin kadere bağlanması benim de hoşuma gitmiyor ama öyle oldu. Meyve nasıl hükümetten kaçıyorsa kimin yiyeceğini de seçti. Mistik köpeğin yamato'yu seçmesi gibi.
 
Joy Boy eski bir Nikyu Nikyu no Mi kullanıcısı olabilir. Bu sayede Joy Boy, bu meyvenin yeteneği ile hakiyi sıkıştırıp Emeth’in içine yerleştirmiştir belki.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık