Dalton'un ne günahı var o zaman ? Adam öküz meyvesi yedi ama çok kibar bir adam ?Teach nickiyle üyelik açmış sevdiğimiz insanlar var kalplerini kırmak istemedik sen ne anlarsın 61'siz
Dalton'un ne günahı var o zaman ? Adam öküz meyvesi yedi ama çok kibar bir adam ?Teach nickiyle üyelik açmış sevdiğimiz insanlar var kalplerini kırmak istemedik sen ne anlarsın 61'siz
Öküzlerde kibar hayvanlar la zaten ne diye günahını alıyorsun hayvancağızlarınDalton'un ne günahı var o zaman ? Adam öküz meyvesi yedi ama çok kibar bir adam ?
Hayır simbiyotik ilişki.Niye meyveyi yer yemez o özellikleri kazanıyor demiyor musun?
Nika meyvesi başka bir meyve it köpek meyvesiyle bir tutulamaz bana 800 yıl hükümetten kaçacak ilimi irfanı gösteren başka bir meyve söyle bakim.Dalton'un ne günahı var o zaman ? Adam öküz meyvesi yedi ama çok kibar bir adam ?
Bu arada meyveyi yiyen böyle oluyor demediler. Bunu hala gösteremediniz. Nika'dan bahsediyor direk. Meyve yiyen diye bir ifade yok söyledikleri cümlelerin hiçbir yerinde.Bu Kizaru seni arap düşmanı yaptı.
Meyve kendine uygun adamı seçiyor.Rol için casttan oyuncu seçmek gibi.Nika meyvesi benim vereceğim özgürlük ve özgür savaşma biçimi komedi şu kişiye iyi gider demiş onu seçmiş.Muhtemelen Luffy'nin hep dediği gibi karaktere de bakmış olabilir Luffy savaştığı kişinin karakterine bakarım diyip Ray'i şaşırtmıştı.Meyve Luffy'de buna da bakmış olabilir.
Fakat goroseinin açıklamaları kesin.Meyveyi yiyen özgürleşiyor saçmalıyor sapıtıyor.Meyvenin kişiliğiyle kendi kişiliği harmanlanıp yeni bir kişilik ortaya çıkıyor.Bonney kopyaladı mesela o bile 360 derece dönüş yapıp bambaşka bir kişiliğe büründü.
Nasıl bir ilişki o açıklasana biraz. Şu an ilk bahsettiğin noktadan çok daha farklı yerdesin.Hayır simbiyotik ilişki.
Nika meyvesi başka bir meyve it köpek meyvesiyle bir tutulamaz bana 800 yıl hükümetten kaçacak ilimi irfanı gösteren başka bir meyve söyle bakim.
Yani konağını kendi amaçlarına uygun şekle getiriyor.Nasıl bir ilişki o açıklasana biraz. Şu an ilk bahsettiğin noktadan çok daha farklı yerdesin.
Zoan türü şeytan meyvelerinin iradelerinin olduğunu referans aldığın panelden neden sadece Nika meyvesini ayıklamayı tercih ettin söyleseneNika meyvesi başka bir meyve it köpek meyvesiyle bir tutulamaz bana 800 yıl hükümetten kaçacak ilimi irfanı gösteren başka bir meyve söyle bakim.
Hemen sol tarafına bakZoan türü şeytan meyvelerinin iradelerinin olduğunu referans aldığın panelden neden sadece Nika meyvesini ayıklamayı tercih ettin söylesene
Nika meyvesinin de bir zoan türü olduğunu dolayısıyla bu sebepten kendi iradesi olup ellerinden kaçmasının mümkün olduğunu belirtiyor soldaki panelHemen sol tarafına bak