Bir şeyi hem çok seviyor hem de çok eleştiriyorsanız; bir yerden sonra zevk almayı unutursunuz. Ben zevk almaya bakıyorum bu durumda.
Söz doğru da; söyleyen kişi Kaido ama. İronik :dSerideki tek gerçek Kaidou Başgan’ın da dediği gibi; Haki. Hakin varsa meyve falan boş. Adam tek hakiyle aleme 800 yıl öncesinden racon kesti. Im artizi korkudan titremeye başladı. Luffy de bu kıvama gelecektir. Ayrıca bu haki mevzusu direkt haki kullanıcılarına artı yazar. Shanks, Mihawk, Garp, Roger, Ray, muhtemelen Dragon bu adamlar devasa artı aldı şuanda. @Kuroro @Skywalker
Adam meyve falan kasmış bakmış ki asıl olay Hakiymiş, boşuna meyveye abanmış. Sonra da haki kasmaya başlamış.Söz doğru da; söyleyen kişi Kaido ama. İronik :d
Valla savaş alanında çatır çutur meyve falan kullanıyordu.Adam meyve falan kasmış bakmış ki asıl olay Hakiymiş, boşuna meyveye abanmış. Sonra da haki kasmaya başlamış.
Biraderini escapizmini yesinler. Üye olduğundan beri toksik yorum atmak dışında bir halt ettiğini görmediğim için yazdım. Az biraz toparla kendini.Birader herkes troll yapıyor bir tek bana mı bilendin. Hepimiz burada hayal ürünü şeyleri konuşup bu boktan hayattan biraz olsun escapizm yapıyoruz. Relax bro, engelle geç. Bi daha beni görmezsin.