Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1122 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki tek gerçek; Kaidou Başgan’ın da dediği gibi; Haki. Hakin varsa meyve falan boş. Adam tek hakiyle aleme 800 yıl öncesinden racon kesti. Im artizi korkudan titremeye başladı. Luffy de bu kıvama gelecektir. Ayrıca bu haki mevzusu direkt haki kullanıcılarına artı yazar. Shanks, Mihawk, Garp, Roger, Ray, muhtemelen Dragon bu adamlar devasa artı aldı şuanda. @Kuroro @Skywalker
 
Son düzenleme:
Serideki tek gerçek Kaidou Başgan’ın da dediği gibi; Haki. Hakin varsa meyve falan boş. Adam tek hakiyle aleme 800 yıl öncesinden racon kesti. Im artizi korkudan titremeye başladı. Luffy de bu kıvama gelecektir. Ayrıca bu haki mevzusu direkt haki kullanıcılarına artı yazar. Shanks, Mihawk, Garp, Roger, Ray, muhtemelen Dragon bu adamlar devasa artı aldı şuanda. @Kuroro @Skywalker
Söz doğru da; söyleyen kişi Kaido ama. İronik :d
 
Birader herkes troll yapıyor bir tek bana mı bilendin. Hepimiz burada hayal ürünü şeyleri konuşup bu boktan hayattan biraz olsun escapizm yapıyoruz. Relax bro, engelle geç. Bi daha beni görmezsin.
Biraderini escapizmini yesinler. Üye olduğundan beri toksik yorum atmak dışında bir halt ettiğini görmediğim için yazdım. Az biraz toparla kendini.
 
Hakinin farklı bir kullanımını öğrenmiş olduk. Ayrıca luffy'nin gideceği az yol yokmuş, diğerleride öyle. Elbafta oda'nın tayfayı nasıl hazırlayacağını görücez. Son phonegrif orada ise güçlenmeleri için bir arc kaldı. Bu arada tayfa elbaftayken shanks vs. BB bekliyorum.
 
Bölüm'ün mvp si Warcury dir. Sonunda kahvede boş muhabbet eden Vegapunk konuşması bitti. Ama Egghead hala bitmiş gibi gözükmüyor. Hala zombi Saturn duruyor. Kizaru aksiyon almasa da ilerde almayacak diye bir şey yok. Ve yine ara... Ara üstüne yine ara. En azından 2 bölüm üst üste görseydik. Keşke aylık okusak şu seriyi. Aot'un bir bölümünde op un 2 aylık bölüm içeriği oluyordu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 15)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık