Şey olabilir, hakiyi dimdik havaya fırlatıp yerine bir meyve koyarak iki adım çekilip intihar etmiştir. Düşen haki ve vücuttan ayrılan şeytan meyvesi ruhu aynı anda elmaya girmiştir.
Şey olabilir, hakiyi dimdik havaya fırlatıp yerine bir meyve koyarak iki adım çekilip intihar etmiştir. Düşen haki ve vücuttan ayrılan şeytan meyvesi ruhu aynı anda elmaya girmiştir.
Ben de bunu ifade ettim zaten
WB, bukunıyır mi diyorsun sen şimdi pehhhHaa güç mevzusu mu mf ye mi dönelim icraati neydi WB’nin deprem meyvesi ile etrafı yık özel ırk muhabbetine de dayanıklı ol bence aynı ırktan olan kuma wb’den daha dayanıklıdır.
Shusui için peki ? Ryuma JB döneminde yaşamıyor.Joy Boy dönemi imal edilmişse ufak bir dokunuş karartmaya yetebilir.
Ona dokunan dokunmuş zaten. Ryuma reise laf yok.Shusui için peki ? Ryuma JB döneminde yaşamıyor.
Son sbs ye göre zoro da 2 haki var h.haki yok baya heyecan katıyor seriye ya da korsanfana xD
Reis senin tahminler pek çıkmıyor yaw. Kesin deme bence. Çatıya daçıkamıyordu çünkü Zoro.Joy boy haki veriyor mudur pek belli değil ucu( verse ne vermese ne tanrı meyvesi) ama enma kesinlikle odenin hakisini taşıyor.
Şundan kullanmıştırYılın önemi yokta karartma için ne lazım o önemli.