Düşün reis Shusui olsaydı çatıda neler olurdu@RedTeroR Usta ben olayı çözdüm odenin hakisi kılıcın deliklerini tıkıyormuş bunca zaman, o yüzden haki şelalesi yayan zoro kılıcı kullanmakta zorlanmış. Yine handikap yani senin anlıycağın.
Düşün reis Shusui olsaydı çatıda neler olurdu@RedTeroR Usta ben olayı çözdüm odenin hakisi kılıcın deliklerini tıkıyormuş bunca zaman, o yüzden haki şelalesi yayan zoro kılıcı kullanmakta zorlanmış. Yine handikap yani senin anlıycağın.
ne yapam üvey baba wb mi övemYine garp mı övüyon len müsteşar
Yılın önemi yokta karartma için ne lazım o önemli.Acaba Mihawk'ın kılıcı hangi yılda yapıldı.
Kardeşim kendine haksızlık yapıyorsun.ne yapam üvey baba wb mi övem
Son sbs ye göre zoro da 2 haki var h.haki yok baya heyecan katıyor seriye ya da korsanfana xDSBS ve vivre kart bilgileri gibi şeylerin yeni bölümden daha fazla heyecanlandırdığını farkettim...
Haa güç mevzusu mu mf ye mi dönelim icraati neydi WB’nin deprem meyvesi ile etrafı yık özel ırk muhabbetine de dayanıklı ol bence aynı ırktan olan kuma wb’den daha dayanıklıdır.Kardeşim kendine haksızlık yapıyorsun.
Sen olsan en az 10 yumruk 10 kılıç yerdin garp 1 yırmık yedi toplam xD
Joy Boy dönemi imal edilmişse ufak bir dokunuş karartmaya yetebilir.Yılın önemi yokta karartma için ne lazım o önemli.